Siirry pääsisältöön
Hå Härjebrygg
Täältä voit helposti tilata Hå Härjebrygg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hå Härjebrygg

Ruotsi Jämtlands länHärjedalens kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Hå Härjebrygg

Hå Härjebrygg - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Hå Härjebrygg on ainutlaatuinen juoma, joka on valmistettu perinteisellä taolla Härjebryn panimolla. Sen alkuperä juontaa juurensa Ruotsin Härjedalenin kauniisiin maisemiin, joilla on pitkä historia oluen valmistuksessa.

Hå Härjebryggiä valmistetaan huolella valikoiduista ainesosista, joista jokainen tuo mukanaan oman mausteensa tähän ainutlaatuiseen juomaan. Sen keskitumma väri kutsuu sinut tutustumaan sen rikkaaseen makuun ja tyylikkääseen tuoksuun.

Juodessasi Hå Härjebryggiä huomaat, kuinka se tasapainoilee täyteläisyyden ja raikkauden välillä. Se tarjoaa sinulle miellyttävän jälkimaun, joka rohkaisee sinua ottamaan toisenkin kulauksen.

Hå Härjebryggi sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia loistavana kumppanina monille ruokalajeille. Sen monipuolinen maku pystyy täydentämään ja korostamaan erilaisia ruokien makuja. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun lihan tai juustolautasen kanssa, ja huomaat miten sen maku syvenee ja täydentyy.

Mitä tulee tarjoilulämpötilaan, suosittelemme nauttimaan Hå Härjebryggin viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila parantaa juoman makuelämystä ja auttaa paljastamaan sen parhaat ominaisuudet.

Hå Härjebrygg on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua, perinteitä ja ainutlaatuista makuelämystä. Ota hetki aikaa ja anna tämän herkullisen juoman kuljettaa sinut Härjedalenin upeille maille.

Täältä voit helposti tilata Hå Härjebrygg lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.