Siirry pääsisältöön
Fenix IPA
Täältä voit helposti tilata Fenix IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fenix IPA

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fenix IPA

Fenix IPA on olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maistelukokemuksen kaikille oluen ystäville. Tämä olut on peräisin Fenix-panimosta, joka sijaitsee upeassa ympäristössä lähellä luonnonkaunista Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia.

Fenix IPA erottuu muista oluista vahvan ja rohkean maunsa ansiosta. Maku on täyteläinen ja tasapainoinen, tarjoten samalla raikkaita sitrushedelmiä ja havupuun aromia. Olut on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ja suodatettu huolellisesti, mikä tekee siitä selkeän ja kirkkaan juoman.

Fenix IPA:n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Voit aistia sitrushedelmiä, kuten greippiä ja appelsiinia, sekä keveän havumetsän tuoksun. Tämä yhdistelmä tekee Fenix IPA:sta virkistävän ja miellyttävän tuoksuvan oluen.

Fenix IPA sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää erityisesti mausteisia ruokia ja grilliruokia, kuten hampurilaisia, kanavartaita, mausteisia kana- tai possuruoat ja tulisia tex-mex -annoksia. Olut tuo esiin ruokien makuprofiilia ja tasapainottaa mausteisuutta.

Fenix IPA tulisi tarjoilla jääkylmänä, noin 4-6 asteessa, jotta sen täyteläinen maku ja raikas aromi pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia tästä herkullisesta oluesta ystävien kanssa rennossa ilmapiirissä tai erityisissä juhlatilaisuuksissa.

Fenix IPA on todellinen makuelämys, joka tarjoaa mahtavan yhdistelmän vahvaa makua, raikasta tuoksua ja monipuolista käyttöä ruokien kaverina. Kokeile tätä Fenix-panimon taidonnäytettä ja sukella uudenlaiseen olutseikkailuun.

Täältä voit helposti tilata Fenix IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.