Siirry pääsisältöön
Tureberg Ale
Täältä voit helposti tilata Tureberg Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tureberg Ale

Ruotsi Stockholms länSollentuna kommun Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Tureberg Ale

Tervetuloa Tureberg Alemme maailmaan! Tämä ainutlaatuinen olut on kotoisin Turebergin panimosta, jonka perinteet ja intohimo olutvalmistukseen juontavat juurensa syvälle Ruotsin historiassa. Tureberg Ale on täydellinen yhdistelmä perinteitä ja innovaatiota, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä olutharrastajille.

Tureberg Alen rikas ja täyteläinen maku on sen todellinen vahvuus. Se tuo esiin monikerroksisen maun, jossa yhdistyvät maltaiden rikkaat aromit ja puhtaan humalan katkeruus. Olut jättää suuhun hienostuneen jälkimaun, joka jää mieleen pitkään.

Tureberg Alet tunnetaan myös herkullisista tuoksuistaan. Oluen täyteläinen maltaisuus yhdistyy miedosti paahteiseen sävyyn ja houkuttelee nenääsi tervetulleeksi. Tuoksu on miellyttävä ja kutsuva, joka saa sinut innostumaan oluen ensimmäisestä maistelusta.

Tureberg A, jolla on aimo annos Ruotsalaista temperamenttia, on täydellinen kumppani loistavan aterian kanssa. Sen monipuolinen maku sopii erinomaisesti haastaviin ruokapareihin, kuten rasvaisen lihan tai mausteisten ruokien kanssa. Olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän, joka täydentää ruoan makuja ja vie makuelämyksesi uudelle tasolle.

Jotta voisit nauttia Tureberg Alemme kaikista hienoista ominaisuuksista täysillä, suosittelemme sen nauttimista jäähdytettynä. Olut saa täyteläisen maun ja aromit esiin parhaiten, kun se tarjoillaan noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin pääset nauttimaan sen täyteläisestä mausta ja tuoksusta kaikissa sen sävyissä.

Tule kokeilemaan Tureberg Alemme ainutlaatuista makuelämystä ja anna sen viedä sinut maailman kiehtovaan oluenmaailmaan. Koe Ruotsalaisten panimotaitureiden kädenjälki ja anna itsesi uppoutua maailmaan, jossa maku, tuoksu ja ruoka yhdistyvät täydellisiksi hetkiksi ilon ja nautinnon parissa.

Täältä voit helposti tilata Tureberg Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.