Siirry pääsisältöön
Nääs Imperial Stout
Täältä voit helposti tilata Nääs Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Nääs Imperial Stout

Ruotsi Ydre kommunÖstergötlands län Pullo 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
50%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Nääs Imperial Stout

Nääs Imperial Stout on vahva, tumma ja aromaattinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tämä olut saa alkunsa Nääs Gårdenin panimolta, joka tunnetaan laadukkaista käsityöoluistaan. Nääs Imperial Stoutin vahvuus (ABV) on 10 %, mikä tekee siitä täyteläisen ja voimakkaan oluen.

Tämän oluen maku on moniulotteinen ja monimutkainen. Tummanpaahdetun maltaan ja kahvin sävyt sekoittuvat lempeään suklaan, karamellin ja vaniljan makeuteen. Lisäksi maussa voi aistia hienostuneita savuisia ja hienovaraisen hedelmäisiä vivahteita. Nääs Imperial Stout on täyteläinen ja pehmeä suutuntumaltaan, mikä tekee siitä todellisen nautinnon juoman.

Nääs Imperial Stoutin aromi on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä kohtaavat kahvin ja suklaan tuoksut, jotka täyttävät ilman makealla houkuttelevuudellaan. Lisäksi oluen aromaattisessa profiilissa voi aistia mokkanahkaa, paahtuneita maltaan sävyjä sekä ripauksen vaniljaa.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisenä kumppanina monenlaisten ruokien kanssa. Nääs Imperial Stoutin täyteläinen luonne ja monipuolinen makuprofiili tekevät siitä oivan valinnan esimerkiksi grillatun punaisen lihan, suklaapohjaisten jälkiruokien tai voimakkaan juuston seuraan. Sen voimakkaat maut ja täyteläisyys tuovat ruokahetkeen lisää syvyyttä ja makuelämyksiä.

Parasta nautittuna huoneenlämpöisenä tai hieman viileämpänä (12-14 °C), Nääs Imperial Stout tarjoaa täyteläisen elämyksen, joka vie sinut mukanaan erilaisten makujen maailmaan. Tämä olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat vahvoja ja ainutlaatuisia oluita, joissa on yhdistettynä paahtuneen maltaan, kahvin ja suklaan herkullisia sävyjä.

Täältä voit helposti tilata Nääs Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.