Siirry pääsisältöön
Samuel Smith’s Imperial Stout
Täältä voit helposti tilata Samuel Smith’s Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Samuel Smith’s Imperial Stout

Yhdistynyt kuningaskunta England Pullo 355 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Samuel Smith’s Imperial Stout

Samuel Smith's Imperial Stout on vahva olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen juomisen ystäville. Tämä herkullinen Stout-yhdistelmä tarjoaa täyteläisen ja rohkean maku- ja aromiprofiilin, joka on täydellinen valinta niille, jotka etsivät jotain erityistä juomaelämystä.

Tämän oluen alkuperä on peräisin Samuel Smithin panimolta Tadcasterissa, Pohjois-Yorkshiressä, ja se on valmistettu perinteisiä brittiläisiä valmistusmenetelmiä käyttäen. Ne, jotka arvostavat käsitteellistä olutta, arvostavat varmasti sitä, että tämä olut on valmistettu huolellisesti valikoiduista ohramallastaista ja humalasta, jotka antavat sille sen ainutlaatuisen luonteen.

Imperial Stoutin maku on monimutkainen ja täyteläinen, jossa on vahva paahteisuus, tummasuklainen aromi sekä hienoinen kahvihuone. Sen kaunis, tumma väri ja tukeva runko tekevät siitä täydellisen juoman kylmään talvi-iltaan. Olut myös tarjoaa korkean alkoholipitoisuuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät hieman enemmän potkua olueltaan.

Samuel Smith's Imperial Stout on täydellinen seuralainen monenlaisille ruoille. Se sopii erinomaisesti tumman suklaan, savustetun lihan ja vahvojen juustojen kanssa. Olut tuo mukanaan rikkaan ja täyteläisen maun, joka korostaa näiden ruokien ainutlaatuisia makuja. Se on myös loistava valinta jälkiruokien kanssa, erityisesti suklaapohjaisten herkkujen, kuten suklaakakkujen tai suklaamehuisten jäätelöiden, kanssa.

Optimaalisen nauttimisnautinnon varmistamiseksi Samuel Smith's Imperial Stout tulisi palvella hieman alle huoneenlämpötilassa noin 12-14 asteessa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan oluen täyden maun ja aromit, mikä antaa sinulle parhaan mahdollisen nautinnon tästä upeasta oluesta.

Samuel Smith's Imperial Stout on todellinen taideteos olutmestarilta. Sen ainutlaatuinen makuprofiili, valmistusmenetelmät ja monipuoliset nauttimistavat tekevät siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka etsivät vahvaa ja täyteläistä olutta. Tämä olut on täydellinen juoma niille, jotka arvostavat laadukkaita ja herkullisia juomia.

Täältä voit helposti tilata Samuel Smith’s Imperial Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.