Siirry pääsisältöön
Primo Bianco Mesa 2022
Täältä voit helposti tilata Primo Bianco Mesa 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Primo Bianco Mesa 2022

Italia Vermentino di SardegnaSardinien Vermentino Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Vermentino

Om Primo Bianco Mesa 2022

Primo Bianco Mesa 2022 on hieno valkoviini, joka herättää aistit eloon. Sen alkuperä on peräisin aurinkoiselta Italiasta, missä viiniköynnökset kasvavat otollisessa ilmastossa ja hyvin hoidetuilla viinitarhoilla. Tämä viini edustaa täydellistä tasapainoa eleganceen ja intensiiviseen makuun.

Primo Bianco Mesa 2022:n maku on raikas, hedelmäinen ja harmoninen. Siinä kohtaat herkullisia sitrushedelmiä kuten mehukkaita limejä ja kypsänmakeita appelsiineja. Lisäksi voit aistia kevyen kukkaisen aromin, joka tekee tästä viinistä täydellisen valinnan seurusteluun ja rennon illallisen nauttimiseen ystävien kanssa.

Viinin houkutteleva tuoksu tempaa sinut mukaan matkalle Välimeren maisemiin. Voit aistia raikkaiden sitrushedelmien lisäksi myös hienostuneita puuvivahteita ja aavistuksen mausteisuutta. Heti ensimmäisestä nuuhkaisusta asti tiedät, että olet valinnut jotain erityistä.

Primo Bianco Mesa 2022 sopii täydellisesti nautittavaksi monipuolisen ruokavalikoiman kanssa. Se täydentää upeasti kevyitä kalaruokia, kuten grillattua kalaa ja äyriäisiä. Voit myös kokeilla tätä viiniä maustettujen salaattien, grillattujen kasvisten tai vaikkapa sitruunaisen broilerin kanssa. Sen raikas ja eloisa maku tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin ruokapöytiin.

Primo Bianco Mesa 2022 kannattaa tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen aromit pääsevät täydellisesti esille. Voit huoletta keskittyä nauttimaan tämän viinin mausta ja tuoksusta, sillä sen tasapaino ja raikkaus tulevat esiin jokaisessa lasillisessa.

Oli kyseessä sitten lounas ystävien kanssa tai romanttinen illallinen kahden kesken, Primo Bianco Mesa 2022 kruunaa hetkesi herkullisilla makuelämyksillä ja kesäisellä tunnelmalla. Tämä valkoviini on varmasti täydellinen valinta kaikille viinien ystäville, jotka haluavat kokea jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista.

Täältä voit helposti tilata Primo Bianco Mesa 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.