Siirry pääsisältöön
Ahlafors Jubileums IPA
Täältä voit helposti tilata Ahlafors Jubileums IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ahlafors Jubileums IPA

Ruotsi Västra Götalands länAle kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
42%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ahlafors Jubileums IPA

Ahlafors Jubileums IPA on suosittu ja arvostettu olut, joka on valmistettu perinteiden ja laadun hengessä. Tämä hieno IPA-olut tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja tuo esille ruotsalaisen olutperinteen parhaat puolet.

Ahlafors Jubileums IPA on peräisin Ahlaforsin panimolta, joka on tunnettu taitavasta oluenvalmistuksestaan. Panimon perustana on pitkä historia ja vahva osaaminen, joka näkyy myös tässä juhlavassa oluessa. Olut on valmistettu tarkoin valituista raaka-aineista ja panimolle ominaisella huolella.

Tämän oluen maussa yhdistyvät humaloidut piirteet ja hedelmäiset aromit. Se tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen makuelämyksen, jossa maistuvat sitrushedelmät, karamelli ja mausteet. Oluesta löytyvät myös hienostuneet paahteiset vivahteet, jotka tuovat lisää syvyyttä sen makuun.

Ahlafors Jubileums IPA:n vahva maku ja runsaat aromit tekevät siitä täydellisen seuralaisen monenlaisille ruoille. Se sopii erinomaisesti grilliruokien, tulisten ruokien ja mausteisten kastikkeiden kanssa. Olut on myös mainio valinta juustotarjottimelle tai seurusteluun hyvässä seurassa.

Paras tapa nauttia tämä olut on tarjoilla se asianmukaisessa lämpötilassa. Ahlafors Jubileums IPA tulee parhaiten esiin, kun se on viilennetty noin 8-12 asteeseen. Tämä varmistaa, että oluen mausteisuus ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman makuelämyksen.

Ahlafors Jubileums IPA on todellinen juhlaolut, joka kunnioittaa oluenvalmistuksen perinteitä ja tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Sen vahva maku, monipuoliset ruokaparit ja tarjoilusuositukset tekevät siitä täydellisen valinnan oluentuntijalle tai niille, jotka haluavat tutustua laadukkaisiin IPA-oluista.

Täältä voit helposti tilata Ahlafors Jubileums IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.