Siirry pääsisältöön
Bacardi Razz
Täältä voit helposti tilata Bacardi Razz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bacardi Razz

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 32% vol
Sokeripitoisuus 9.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bacardi Razz

Bacardi Razz on suosittu juomabrändi, joka tarjoaa ainutlaatuisen maku- ja juomaelämyksen. Tämä räiskyvä sekoitus tulee kuuluisalta Bacardi-nimiseltä yritykseltä, jolla on pitkä historia laadukkaista alkoholijuomista. Bacardi Razzin perustana on laadukas rommi, jota on täydennetty raikkaalla ja vastustamattomalla vadelman maulla.

Bacardi Razzin erottuva maku tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja virkistävästä juomasta. Sen hedelmäinen ja makea makuprofiili tekee siitä täydellisen seuralaisen niin juhliin kuin rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa. Razz tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän rommin lämmöstä ja vadelman raikkaudesta.

Bacardi Razzin aromikas tuoksu kutsuu sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen tästä houkuttelevasta juomasta. Sen tuoksu on hyvin intensiivinen ja vapauttaa vadelman makean ja raikkaan tuoksun, joka hivelee aistejasi. Tämä kaunis tuoksu vie sinut heti trooppisiin maisemiin.

Bacardi Razzia voidaan nauttia monella eri tavalla. Se toimii loistavasti sellaisenaan jäiden kera tai sekoitettuna erilaisiin cocktaileihin, kuten Bacardi Razz Mojitoon tai Razz Berry Smash -drinkkiin. Sen monipuolisuus avaa lukemattomia mahdollisuuksia kokeilla uusia juomasekoituksia ja ilmaista luovuuttasi baarimikkona.

Bacardi Razz suositellaan nautittavaksi viilennettynä, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Suosittelemme nauttimaan sitä noin 8-10 asteessa, jolloin sen erottuva maku ja virkistävä raikkaus tulevat parhaiten esiin.

Bacardi Razz on täydellinen valinta niille, jotka haluavat maistaa jotain uutta ja jännittävää. Sen ainutlaatuinen vadelman maku, aromikas tuoksu ja laaja käyttömahdollisuus tekevät siitä ehdottomasti kokeilemisen arvoisen juoman. Tartu tilaisuuteen ja koe Bacardi Razzin ainutlaatuinen makuelämys!

Täältä voit helposti tilata Bacardi Razz lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.