Siirry pääsisältöön
Teaninich 10 Years
Täältä voit helposti tilata Teaninich 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Teaninich 10 Years

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 43% vol
Pakkaus Pullo

Om Teaninich 10 Years

Teaninich 10 vuotta - Lähtökohta, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Teaninich 10 vuotta on hieno skotlantilainen viski, jolla on syvä juuristuminen perinteisiin ja vuosisatojen pituiseen historiaan. Tämä ainutlaatuinen juoma on peräisin Skotlannin pohjoisosista, missä Teaninichin tislaamo sijaitsee. Tislaamon perusti James Innes vuonna 1817 ja siitä lähtien Teaninich on ollut yksi tunnetuimmista skotlantilaisista viskeistä.

Teaninich 10 vuotta on kehitetty erityisesti nautittavaksi viskin ystäville. Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten hienovaraisia kerroksia erilaisia makuja. Tämä viski tarjoaa tasapainoisen sekoituksen makeutta, mausteisuutta ja hedelmäisyyttä, jotka yhdistyvät pehmeään vaniljan ja hunajan vivahteeseen. Sen jälkimaku on pitkä ja lämmin, jättäen mieleen miellyttävän tunteen.

Teaninich 10 vuotta tarjoaa myös erittäin miellyttävän tuoksun, jossa yhdistyvät hedelmien makeus, mausteiden maanläheiset sävyt ja tislaamon perinteiset aromit. Visuaalisesti tämä viski on kauniin kullanruskea, heijastaen sen pitkää kypsyttelyä tammitynnyreissä.

Teaninich 10 vuotta on täydellinen valinta seurusteluun ja nautiskeluun hyvän ruoan kera. Tämän viskin monikerroksiset maut täydentävät hienosti erilaisia ruokalajeja. Se sopii erityisesti savustettujen lihojen, voimakkaiden juustojen ja tummien suklaaherkkujen kanssa.

Paras tapa nauttia Teaninich 10 vuotta on tarjoilla se huoneenlämpöisenä tai hieman jäähtyneenä. Se paljastaa parhaiten kaikki sen hienovaraiset maut ja aromit, kun sitä maistellaan maltillisesti ja nautiskellaan rauhallisessa ympäristössä.

Teaninich 10 vuotta on todellinen herkku viskin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä skotlantilaista viskiä. Sen ainutlaatuiset maut ja aromit tarjoavat unohtumattoman juoma-elämyksen, joka takuuvarmasti jättää jälkensä viskin ystävien sydämiin.

Täältä voit helposti tilata Teaninich 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.