Siirry pääsisältöön
Breezer Mango
Täältä voit helposti tilata Breezer Mango lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Breezer Mango

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Breezer Mango

Breezer Mangossa yhdistyy täydellisesti makea mango, raikkaus ja hienostunut luonne. Tämä virkistävä juoma tarjoaa palan eksoottisia makuelämyksiä ja raikasta piristystä kuumina kesäpäivinä.

Breezer Mangon juonti on kuin matka eksoottiseen trooppiseen paratiisiin, jossa aurinko lämmittää ja tuuli tuo mukanaan tuoksun makeista mangopuista. Sen herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu ovat kuin silkkaa nautintoa.

Tämä herkullinen juoma sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, jääpalojen kanssa tai vaikka cocktailien pohjana. Sen kepeä ja raikas maku tekee siitä täydellisen valinnan rentoihin illanistujaisiin, ranta-altaalta nauttimaan, tai vaikkapa grillijuhliin.

Breezer Mangoa voidaan parhaiten nauttia erittäin viileänä, joten suosittelemme tarjoilemaan sitä noin 4-6 asteen lämpötilassa. Näin sen raikkaus ja mangon aromi pääsevät oikeuksiinsa ja hivelevät makunystyröitäsi. Voit myös kokeilla sitä erilaisilla makuyhdistelmillä kuten mintun tai limen kanssa saadaksesi juomaan vieläkin enemmän raikkautta.

Breezer Mango on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia kesän trooppisesta tunnelmasta missä tahansa ja milloin tahansa. Sen herkullinen maku ja eksoottiset aromit vievät sinut matkalle lämpimille hiekkarannoille ja antavat sinulle tilaisuuden irrotella hetken arjen keskellä. Osta Breezer Mangoa ja anna itsesi upota tämän mehukkaan trooppisen juoman huumaavaan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Breezer Mango lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.