Siirry pääsisältöön
Balassa Nyulászó Furmint  2021
Täältä voit helposti tilata Balassa Nyulászó Furmint 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Balassa Nyulászó Furmint 2021

Unkari Tokaj Furmint Pullo 750 ml 13% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Furmint

Om Balassa Nyulászó Furmint 2021

Balassa Nyulászó Furmint 2021 on ihana valinta viiniharrastajille, jotka arvostavat laadukkaita ja monimuotoisia valkoviinejä. Tämä unkarilainen Furmint-viini on valmistettu huolellisesti viljellyistä rypäleistä, ja se tarjoaa herkullisia makuelämyksiä sekä hienostuneen aromin.

Tämän viinin juuret juontavat Balassan viinitilaan, joka tunnetaan alueen parhaista viineistä. Balassan alue sijaitsee nautinnollisten viinien kotimaassa, Unkarissa, ja sen ainutlaatuiset olosuhteet tekevät viinistä erityisen herkullisen.

Balassa Nyulászó Furmint 2021 tarjoaa raikkaita ja eloisia makuja, joissa on tasapaino hienostuneita happoja ja hedelmäisiä sävyjä. Viinin tuoksussa voit aistia sitruksen ja omenan vivahteita, jotka tekevät siitä raikkaan ja houkuttelevan.

Tämä herkullinen viini sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Se on erityisen maistuva kalan, äyriäisten ja vaalean lihan kanssa. Voit nauttia sitä myös kevyin salaatein tai raikkain kasvisruokien rinnalla. Balassa Nyulászó Furmint 2021 on monipuolinen valinta ruokapöytään.

Älä unohda tarjoilulämpötilaa - Balassa Nyulászó Furmint 2021 kannattaa tarjoilla noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa viinin makuja pääsemään täyteen potentiaaliinsa ja varmistaa täydellisen nautinnon jokaisesta lasillisesta.

Kokeile Balassa Nyulászó Furmint 2021:sta ja anna sen viedä sinut makumatkalle Unkarin idyllisiin viinitarhoihin. Tämä viini on taatusti herkullinen valinta tyylikkäisiin aterioihin ja rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Balassa Nyulászó Furmint 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.