Siirry pääsisältöön
Novas Cabernet Sauvignon 2021
Täältä voit helposti tilata Novas Cabernet Sauvignon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Novas Cabernet Sauvignon 2021

Chile Valle Central Cabernet sauvignon Laatikko 1500 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon

Om Novas Cabernet Sauvignon 2021

Novas Cabernet Sauvignon 2021 on laadukas punaviini, joka täyttää kaikki vaativammankin viinintoittelijan toiveet. Tämä upea viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja jättää jäljen jokaisen viinigurun mieleen.

Novas Cabernet Sauvignonin alkuperä juontaa juurensa huolella valituilta viinitarhoilta, joissa rypäleet saavat kasvaa optimaalisissa olosuhteissa. Tämä viini kätkee sisäänsä Chilen aurinkoisen ja tulisen ilmaston parhaat puolet, mikä tuo siihen ainutlaatuisen säväyksen.

Viinin maku on täyteläinen ja runsas, jossa kypsien tummien marjojen ja tumman suklaan sävyt sulautuvat harmonisesti yhteen. Syvä ja intensiivinen maku jättää jälkimaun, joka kestää pitkään. Novas Cabernet Sauvignon on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tasapainoisen ja hienostuneen viinin makua.

Viinin rikas aromi täyttää huoneen heti pullon avaamisen jälkeen. Voit aistia tumman luumun, mustaherukan ja mausteiden tuoksuvivahteita, jotka luovat viinin hienostuneen ja houkuttelevan tunnelman.

Novas Cabernet Sauvignon täydentää täydellisesti erilaisia ruokalajeja. Sen voimakas maku ja tanniinit sopivat erityisen hyvin punaisen lihan, kuten naudan tai lampaan, kanssa tarjottavaksi. Se toimii myös erinomaisesti kovien juustojen ja tumman suklaan kumppanina.

Tämä upea viini tulee parhaiten oikeuksiinsa nautittaessa sitä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että viinin monipuolinen makuprofiili pääsee täysin esiin ja tarjoaa täydellisen nautinnon hetken jokaiselle viinien rakastajalle.

Novas Cabernet Sauvignon 2021 on viini, joka kerää kiitosta paitsi laadustaan myös ainutlaatuisesta makuelämyksestään. Olipa kyseessä romanttinen illallinen ystävien tai perheen kanssa tai rento hetki oman seurasi kanssa, tämä viini tarjoaa täydellisen kumppanin jokaiseen tilanteeseen.

Täältä voit helposti tilata Novas Cabernet Sauvignon 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.