Siirry pääsisältöön
Wannborga Solera
Täältä voit helposti tilata Wannborga Solera lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wannborga Solera

Ruotsi Kalmar länBorgholms kommun Pullo 500 ml 19% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Wannborga Solera

Wannborga Solera on ruotsalainen laadukas ja monipuolinen sherry, joka on valmistettu perinteisillä menetelmillä. Sen ainutlaatuinen luonne ja pitkä historia tekevät siitä erityisen arvostetun juoman.

Sekä maussa että tuoksussa Wannborga Solera tarjoaa monipuolisuutta ja runsautta. Sen maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa on hienostunut makea vivahteiden ja hentojen pähkinäisten sävyjen sekoitus. Tuoksussa puolestaan voi havaita kypsien hedelmien, paahtoleivän ja vaniljan vivahteita, jotka yhdessä luovat miellyttävän ja houkuttelevan kokonaisuuden.

Tämä sherry sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen monipuolisuus ja intensiivisyys tekee siitä täydellisen valinnan esimerkiksi juustoille, äyriäisille ja suolaisille leivonnaisille. Se myös täydentää hienosti jälkiruokia, kuten suklaakakkua tai karamellisoitua omenapiirakkaa. Wannborga Solera on siis täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ruoasta ja samalla nautiskella upeasta sherrystä.

Tämä sherry tulee parhaalla tavalla oikeuksiinsa, kun sitä tarjoillaan viilennettynä noin 12-14 celsiusasteen lämpötilassa. Tässä lämpötilassa sen makuelämykset pääsevät täysin oikeuksiinsa ja se antaa juomasta sen ansaitseman arvokkuuden ja harmonian.

Wannborga Solera on sherry, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteistä juomaa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä erottuvan ja arvostetun valinnan niin ruokapöydässä kuin seurustelujuomana.

Täältä voit helposti tilata Wannborga Solera lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.