Siirry pääsisältöön
Grès de Boutenac  2019
Täältä voit helposti tilata Grès de Boutenac 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grès de Boutenac 2019

Ranska Languedoc-RoussillonCorbières Pullo 750 ml 15% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Grès de Boutenac 2019

Grès de Boutenac 2019 on erinomainen viini Ranskasta, jolla on vahvat juuret Boutenacin alueella. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen sen ainutlaatuisesta mausta, tuoksusta ja luonteesta.

Grès de Boutenac 2019 on tyylikäs, täyteläinen ja tasapainoinen punaviini, joka tarjoaa intensiivistä hedelmäisyyttä ja monimutkaisia mausteisia sävyjä. Sen marjainen maku luo upean harmonian kypsien kirsikoiden, luumujen ja mustaherukoiden kanssa. Viinin pehmeät tanniinit antavat sille miellyttävän rakenteen ja viimeistelevät sen pitkän jälkimaun.

Tuoksultaan Grès de Boutenac 2019 on houkutteleva ja kiehtova. Siinä on runsaasti tummia marjoja, mausteita ja hienostunutta tammen vaniljaisuutta. Viinin aromit avaavat aisteja ja antavat viipyvän vaikutelman.

Tämä upea punaviini sopii erinomaisesti monien ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja hyvät hapot tekevät siitä oivan kumppanin grillatulle lihalle, lampaalle ja riistalle. Se toimii myös täydellisesti kypsytetyille juustoille ja suolaisille makupaloille.

Optimaalinen tarjoilulämpötila Grès de Boutenac 2019 viinille on 16-18 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa sen rakenne ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Kokonaisuutena Grès de Boutenac 2019 on loistava valinta kaikille punaviinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista viiniä. Sen ainutlaatuinen alkuperä sekä monipuoliset maut ja tuoksut tekevät siitä ehdottoman suosikin viininystäville ympäri maailman.

Täältä voit helposti tilata Grès de Boutenac 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.