Siirry pääsisältöön
Achaval-Ferrer Quimera 2019
Täältä voit helposti tilata Achaval-Ferrer Quimera 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Achaval-Ferrer Quimera 2019

Argentiina MendozaCuyo Cabernet francCabernet sauvignonMalbecMerlot Pullo 750 ml 15% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Malbec, Merlot

Om Achaval-Ferrer Quimera 2019

Achaval-Ferrer Quimera 2019 on hienostunut punaviini Argentiinasta, joka tarjoaa paljon herkullisia yksityiskohtia ja monipuolisuutta viininystäville. Tämä ainutlaatuinen sekoitus rypälelajikkeita on taidokkaasti valmistettu tuottamaan tasapainoinen ja hienostunut juoma.

Quimera 2019 koostuu Malbec-, Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Cabernet Franc-rypäleistä, jotka ovat valittu huolellisesti viinitarhoilta eri alueilta Mendozassa, Argentiinassa. Tämä antaa viinille ainutlaatuisia ominaisuuksia ja täydentää sen moniulotteista makuprofiilia.

Tämän viinin maku on intensiivinen ja täyteläinen, ja siinä yhdistyvät hedelmäisten marjojen, tumman suklaan ja mausteiden sävyt. Viini tarjoaa myös hienosti kypsytettyjen tanniinien rakenteen, joka antaa sille lisäkypsyyttä ja monimuotoisuutta. Quimera 2019 on täyteläinen, mutta samalla elegantti, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin gastronomisille nautinnoille.

Sen hienostunut ja houkutteleva tuoksu houkuttelee herkkiä nuotteja, kuten kypsää punaista marjaa, kirsikkaa ja nahkaa. Näitä herkullisia tuoksuja täydentää mausteinen ja hieman maanläheinen vivahteiden tanssi, joka heijastaa viinin ainutlaatuista alkuperää.

Quimera 2019 sopii täydellisesti nautittavaksi yksinään tai erilaisten ruokien kanssa. Se on loistava kumppani grillatuille liharuoille, kypsytetyille juustoille ja mausteiselle pastalle. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen rikas makuprofiili ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Achaval-Ferrer Quimera 2019 on oikea valinta viinin ystäville, jotka arvostavat monimuotoisuutta, tasapainoa ja hienovaraista eleganssia. Tämä viini tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja jättää pitkäkestoisen jälkimaun, joka jättää sinut janoten lisää.

Täältä voit helposti tilata Achaval-Ferrer Quimera 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.