Siirry pääsisältöön
Lenswood Chardonnay 2020
Täältä voit helposti tilata Lenswood Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lenswood Chardonnay 2020

Australia South AustraliaAdelaide Chardonnay Pullo 750 ml 13.5% vol 2020
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Lenswood Chardonnay 2020

Lenswood Chardonnay 2020 on hienostunut valkoviini, joka kutsuu sinut matkalle hienostuneen makunsa ja arominsa maailmaan. Tämä ainutlaatuinen viini syntyy eteläaustralialaisella Lenswoodin alueella, joka tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista viininviljelyalueistaan. Sen viininviljelymaaperä ja viileä ilmasto tarjoavat täydelliset olosuhteet Chardonnay-rypäleiden kasvulle, mikä tulee esiin tämän viinin hienostuneessa maussa.

Lenswood Chardonnay 2020 on valkoviini, joka hellii makunystyröitäsi ihanilla tammisen vaniljaisilla vivahteilla ja raikkaiden sitrusten aromeilla. Sen huolellisesti valitut rypäleet kypsyvät tammitynnyreissä, mikä antaa sille pehmeän ja moniulotteisen maun. Tämä Chardonnay on täydellinen valinta niille, jotka rakastavat hienostuneita ja täyteläisiä valkoviinejä.

Lenswood Chardonnay sopii mainiosti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen täyteläinen maku ja pehmeä happoisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan esimerkiksi grillatulle kalalle, kana- ja pastaruokille sekä kevyille juustoille. Sen tasapainoinen rakenne ja pitkä jälkimaku täydentävät elegantisti ruokailuelämyksen.

Tarjoile Lenswood Chardonnay 2020 viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Huomaat, kuinka sen herkulliset ominaisuudet korostuvat vielä enemmän oikeassa lämpötilassa nautittuna.

Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia hienostuneesta valkoviinistä, joka on täynnä makua ja aromia. Lenswood Chardonnay 2020 on täydellinen valinta, kun haluat tehdä vaikutuksen vieraisiisi tai hemmotella itseäsi erityisellä hetkellä.

Täältä voit helposti tilata Lenswood Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.