Siirry pääsisältöön
Ängöl 80-Shilling Ale
Täältä voit helposti tilata Ängöl 80-Shilling Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ängöl 80-Shilling Ale

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ängöl 80-Shilling Ale

Ängöl 80-Shilling Ale on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen maisteluelämyksen. Tällä tummalla ja täyteläisellä oluella on pitkä historia ja vahva perinteiden tuki.

Herkullisessa Ängöl 80-Shilling Ale -oluessa on monia houkuttelevia ominaisuuksia. Sen syvä, karamellisoitunut maku ja tasapainoinen humalointi tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville, jotka arvostavat täyteläistä ja pehmeää juotavaa. Oluen aromeista löytyy myös tumman maltin ja makeiden hedelmien vivahteita, jotka täydentävät sen rikasta ja moniulotteista makuprofiilia.

Ängöl 80-Shilling Ale ei petä myöskään tuoksussaan. Sen houkutteleva tuoksu on täyteläinen ja maltaisen makea, joka houkuttelee hienovaraisesti ilman tukahduttavaa humalan ylivaltaa. Sen verraton tuoksu herättää mielenkiinnon ja antaa vihjeitä siitä, millainen makuelämys on tulossa.

Tämä ainutlaatuinen olut sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku täydentää hyvin grillattuja lihoja, kuten naudanlihaa tai lammaspaistia. Se myös täydentää täyteläisiä kastikkeita ja juustoja, tarjoten täydellisen tasapainon ruokalajin ja oluen välille. Ängöl 80-Shilling Ale voi myös olla herkullinen seuralainen suklaapohjaisille jälkiruoille, jolloin sen mausteinen luonne pääsee oikeuksiinsa.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä osa Ängöl 80-Shilling Ale -olutkokemusta. Suosittelemme tarjoilemaan tätä olutta noin 10-12 asteessa, jotta sen aromit ja maut tulevat parhaiten esiin. Lämpimämpien lämpötilojen avulla voit nauttia sen täyteläisyydestä ja humalan pehmeydestä, kun taas viileämpi lämpötila tuo esiin sen raikkaita ja hedelmäisiä vivahteita.

Kokonaisuutena Ängöl 80-Shilling Ale on erinomainen valinta kaikille oluen harrastajille, jotka kaipaavat monipuolista ja täyteläistä olutkokemusta. Itsevarma maku, houkutteleva tuoksu ja sopivat ruokaparit tekevät tästä oluesta täydellisen valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin. Koe ruotsalaisen oluen perinteiden voima ja nauti Ängöl 80-Shilling Ale -oluesta täysillä.

Täältä voit helposti tilata Ängöl 80-Shilling Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.