Siirry pääsisältöön
Coppersmith’s Espaxico
Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Espaxico lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Coppersmith’s Espaxico

Ruotsi Västmanlands länVästerås stad Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Coppersmith’s Espaxico

Coppersmith's Espaxico on ainutlaatuinen tuote, joka vie sinut matkalle lähtökohtiensa sydämeen. Sen ainutlaatuinen alkuperä luo pohjan sen maulle, tuoksulle ja kokemukselle.

Espaxico valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista, jotka tulevat yhdestä maailman parhaimmasta juomien valmistusalueesta. Tämä alue tunnetaan rautaseppien kaupungista, ja se on vaalinut perinteitä ja taitoja sukupolvien ajan. Coppersmith's onnistuu yhdistämään tämän perinteen moderniin lähestymistapaan, luoden ainutlaatuisen juoman.

Espaxico tarjoaa kiehtovan makuelämyksen, joka vie sinut matkalle läpi eri makujen. Sen hienostunut maku on sekoitus mausteita, yrttejä ja aromikasta hedelmää. Jokainen hörppy Espaxicoa on kuin pieni seikkailu, joka herättää aistisi ja saa sinut haluamaan lisää.

Sen lisäksi, että Espaxico hurmaa makuaistisi, se myös hivelee haju- ja näköaistiasi. Sen tuoksu on maanläheinen ja huumaava, mikä saa sinut tuntemaan olevasi luonnon ympäröimä. Sen kauniin kultaisten sävyjen kimmellys lasissa houkuttelee sinua ottamaan siitä siemauksen.

Espaxico on täydellinen juoma nautittavaksi sellaisenaan, mutta se ei myöskään pelkää seurustelua ruoan kanssa. Sen monipuolinen maku sopii hyvin erilaisiin ruokalajeihin, ja se täydentää niiden makuelämystä. Olipa kyseessä kevyt aperitiivi, herkullinen illallinen tai rento illanistujaistilaisuus, Espaxico luo täydellisen harmonian ruoan ja juoman välille.

Parhaiten Espaxico nautitaan viileänä, mutta ei liian kylmänä. Tämä auttaa paljastamaan sen moniulotteisen maun ja tuoksun täydessä loistossaan. Juoman täyteläisten ja raikkaiden ominaisuuksien korostamiseksi suosittelemme tarjoamaan Espaxicoa noin 8-12 asteen lämpötilassa.

Kokonaisuutena Coppersmith's Espaxico on ainutlaatuisen alkuperänsä, kiehtovan maunsa ja kauniin ulkonäkönsä ansiosta juoma, joka herättää kaikki aistisi ja joka sopii täydellisesti monenlaisiin tilaisuuksiin. Se tarjoaa unohtumattoman kokemuksen ja kutsuu sinut mukaan elämään täysillä.

Täältä voit helposti tilata Coppersmith’s Espaxico lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.