Siirry pääsisältöön
Sancerre Les Belles Vignes 2022
Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Belles Vignes 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sancerre Les Belles Vignes 2022

Ranska SancerreLoiredalen Pinot noir Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot noir

Om Sancerre Les Belles Vignes 2022

Sancerre Les Belles Vignes 2022 on laadukas viiniköynnösten tuottama viini, joka tuo mukanaan ranskalaisen viinialueen ainutlaatuisen makumaailman. Tämän viiniköynnösten kasvattaman tuotteen alkuperästä ja laadusta kertoo sen nimi – Sancerre. Ranskan Sancerre-viini on pitkään ollut tunnettu ympäri maailman laadustaan ja kyvystään tuoda esiin viinin raikkaat aromit.

Sancerre Les Belles Vignes 2022 erottuu joukosta tarkoin valituilla rypäleillä ja huolellisella tuotannolla. Viinin raikas ja eloisa maku on täynnä tyylikkäitä sitrus- ja kypsän persikan aromeja, jotka yhdistyvät hienovaraiseen mineraalisuuteen. Sancerre Les Belles Vignes 2022:ssa on ainutlaatuisen elegantti rakenne, joka tekee siitä täydellisen valinnan niin nautiskeluun itsessään kuin myös monien ruokalajien pariksi.

Viinin hurmaava tuoksu vie sinut Sancerren alueen vehreisiin viinimaisemiin. Sancerre Les Belles Vignes 2022:ssa voit aistia sitrushedelmien, valkoisten kukkien ja hentojen yrttien tuoksuvan syleilyn. Tämä hienostunut tuoksu antaa esimakua viinin herkullisesta ja moniulotteisesta mausta.

Sancerre Les Belles Vignes 2022 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Kokeile sitä tuoreiden merenelävien, vaalean lihan tai linnun kanssa. Tämä viini sopii erinomaisesti myös pehmeiden juustojen ja vihreiden salaattien kumppaniksi. Sen raikkaus ja monipuolisuus antavat mahdollisuuksia erilaisten makuyhdistelmien kokemiseen ja nauttimiseen.

Parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoamaan Sancerre Les Belles Vignes 2022 viilennettynä noin 8–10 asteeseen. Tällä lämpötilalla viini pääsee oikeuksiinsa ja sen sitrushedelmien ja raikkaiden aromien ainutlaatuinen yhdistelmä pääsee täydellisesti esille.

Sancerre Les Belles Vignes 2022 tarjoaa sinulle tilaisuuden sukeltaa ranskalaisen viinin taianomaiseen maailmaan, jossa laatu ja huolellinen työ näkyy jokaisessa lasillisessa. Tämä viini tuo eloa ja tyylikkyyttä niin arjen kuin juhlan hetkiin, ja sen monipuoliset maut ja tuoksut tekevät siitä unohtumattoman valinnan.

Täältä voit helposti tilata Sancerre Les Belles Vignes 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.