Siirry pääsisältöön
Wisby Bière de Cidre
Täältä voit helposti tilata Wisby Bière de Cidre lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wisby Bière de Cidre

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 750 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wisby Bière de Cidre

Wisbyn Cidre-olut on ainutlaatuinen yhdistelmä olutta ja siideriä, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämän tuotteen alkuperä, maku, tuoksu, ruokayhdistelmät ja suositeltava tarjoilulämpötila luovat yhdessä täydellisen juomaelämyksen.

Wisbyn Cidre-olut on saanut nimensä Gotlannin saarella sijaitsevasta Wisbyn kaupungista, jossa tätä herkullista juomaa valmistetaan. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja tuotteliaat omenapuut antavat oluelle sen raikkaan ja luonnollisen maun. Wisbyn Cidre-olut erottuu joukosta juuri tällä alueella viljellyistä omenoista, joiden laadusta ja puhtauden takuusta voimme olla varmoja.

Maku on Wisbyn Cidre-oluen ehdoton vahvuus. Se tarjoaa raikkaan omenaisen maun, jossa voi maistaa sitruunaa ja vihreitä omenoita. Lisäksi sen kevyt ja pehmeä hiilihappoisuus tasapainottavat täydellisesti sen makeutta, jolloin juoma ei jää liian raskaaksi. Wisbyn Cidre-olut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnollisten raaka-aineiden laatuun ja makuun.

Wisbyn Cidre-oluen tuoksussa voi aistia raikkaita omenan tuoksuja, jotka kutsuvat tätä juomaa maistamaan. Sen pehmeä hedelmäinen tuoksu luo miellyttävän ilmapiirin ja herättää mielenkiinnon. Se on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat tuoksujen maailmasta ja haluavat kokea uusia aromeja.

Wisbyn Cidre-olut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kera. Sen raikas ja hapokas maku täydentää täydellisesti erilaisia mereneläviä tai kevään salaattia. Lisäksi se voi olla oiva kumppani juustotarjottimelle tai makealle jälkiruoalle. Wisbyn Cidre-oluen monipuolinen maku varmasti tyydyttää erilaiset makumieltymykset.

Suositeltava tarjoilulämpötila Wisbyn Cidre-oluelle on viileä, noin 8-10 astetta. Tällöin sen aromit pääsevät parhaiten esiin ja sen raikas maku pääsee oikeuksiinsa. Tarjoile tämä juoma sopivasta lasista, jotta sen tuoksut ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Wisby Cidre-olut tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen niille, jotka arvostavat laadukasta ja maistuvaa juomaa. Tämän juoman alkuperä, maku, tuoksu, ruokayhdistelmät ja suositeltava tarjoilulämpötila luovat täydellisen juomaelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Wisby Bière de Cidre lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.