Siirry pääsisältöön
Påskseltzer
Täältä voit helposti tilata Påskseltzer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Påskseltzer

Ruotsi Karlshamns kommunBlekinge län Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo

Om Påskseltzer

Påskseltzer on raikas ja virkistävä juoma, joka tuo mukavaa piristystä pääsiäisen juhlahetkiin. Tämä juoma on peräisin perinteikkäästä suomalaisesta panimosta, jossa käytetään vain parhaita raaka-aineita ja panimotaitoa.

Påskseltzerin ainutlaatuinen maku ja tuoksu ovat täydellinen yhdistelmä pääsiäisen herkullisille ruoille. Se tarjoaa raikkaan ja kevyen vaihtoehdon perinteisten alkoholijuomien rinnalle. Maku on tasapainoinen ja miellyttävä, jossa voi havaita raikkaita sitrushedelmiä ja kevyttä makeutta. Tuoksu on houkutteleva ja herättää mielikuvat keväästä ja pääsiäisen iloisista tunnelmista.

Påskseltzer sopii erinomaisesti tarjottavaksi pääsiäisen herkkujen kanssa. Se täydentää täydellisesti suolaisia ruokia, kuten savustettuja kaloja, lämminsavulohileipiä ja juustoja. Se myös toimii loistavana seurana makeille herkuille, kuten pääsiäismunille, simalle ja korvapuusteille. Sen pirteä maku puhdistaa suun ja jättää jälkeensä raikkaan maun.

Påskseltzer kannattaa tarjoilla viilennettynä, jolloin sen virkistävä vaikutus korostuu entisestään. Se on täydellinen juoma nautittavaksi lämpimänä päivänä aurinkoisella terassilla tai sisätiloissa pääsiäisen juhlapöydän ääressä. Se sopii loistavasti niin aperitiiviksi kuin ruoan kanssa nautittavaksi.

Kokeile Påskseltzeria pääsiäisenä ja anna sen virkistävien kuplien tuoda lisäiloa juhlahetkiisi. Tämä juoma tulee varmasti olemaan suosikki pääsiäisen juomatvalikoimassasi vuosi toisensa jälkeen.

Täältä voit helposti tilata Påskseltzer lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.