Siirry pääsisältöön
Quinta do Noval Vintage 2008
Täältä voit helposti tilata Quinta do Noval Vintage 2008 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Quinta do Noval Vintage 2008

Portugali Douro Pullo 750 ml 19.5% vol 2008
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2008

Om Quinta do Noval Vintage 2008

Quinta do Novalin vuosikerta 2008 on portugalilainen viini, joka on valmistettu tarkasti valituista rypäleistä. Tämä huolellisesti kypsytetty viini tarjoaa upean elämyksen kaikille viinin ystäville.

Viinin alkuperä Quinta do Novalin tilalta antaa sille ainutlaatuisen luonteen ja laadun. Sen kotiseutu Pohjois-Portugalissa tarjoaa täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvattamiseen, mikä johtaa tasapainoiseen ja intensiiviseen viiniin.

Quinta do Novalin vuosikerta 2008 tarjoaa herkullisen maun, jossa voi havaita monia hienostuneita piirteitä. Siinä on vivahteikas hedelmäisyys, jota tasapainottavat pehmeät tanniinit ja mausteiset sävyt. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia viinin monimuotoisuudesta.

Viinin tuoksussa voi aistia kypsien tummien hedelmien, kuten mustaherukoiden ja kirsikoiden, herkullisen vivahteen. Lisäksi siinä on hienovaraisia mausteisia piirteitä, jotka kutsuvat nauttimaan tästä laadukkaasta viinistä.

Quinta do Novalin vuosikerta 2008 sopii täydellisesti nautittavaksi monien ruokalajien kanssa. Sen intensiivisyys ja tasapaino tekevät siitä sopivan valinnan sinihomejuuston, suklaan tai pähkinöiden seuraksi. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan tai liharuokien, kuten pihvin tai riistan, kera.

Tämän uskomattoman viinin täysi potentiaali pääsee parhaiten esiin, kun sitä tarjoillaan oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan Quinta do Novalin vuosikerta 2008 noin 16-18°C lämpötilassa. Tällöin sen mausteisuus ja hedelmäisyys tulevat parhaiten esiin ja viini pääsee ihastuttamaan kaikkia aisteja.

Quinta do Novalin vuosikerta 2008 on todellinen helmi portugalilaisten viinien joukossa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuolinen maku, herkullinen tuoksu ja mahdollisuudet ruokapariksi tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viiniharrastajille ja juhlien järjestäjille.

Täältä voit helposti tilata Quinta do Noval Vintage 2008 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.