Siirry pääsisältöön
Niepoort Bioma Crusted Port
Täältä voit helposti tilata Niepoort Bioma Crusted Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Niepoort Bioma Crusted Port

Portugali PortoDouro Pullo 750 ml 19.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
75%
Humalahakuisuus
Pakkaus Pullo

Om Niepoort Bioma Crusted Port

Niepoort Bioma Crusted Port on ainutlaatuinen portviini, joka kiehtoo kaikkia aisteja. Tämä portviini on peräisin Portugalista, tarkemmin sanottuna Douro-joen laakson upeista viinitarhoista. Siinä yhdistyvät laadukkaat rypäleet, mestarillinen käsittely ja perinteiset valmistusmenetelmät, jotka tekevät tästä viinistä todellisen taideteoksen.

Niepoort Bioma Crusted Portin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä voi aistia tummien hedelmien, kuten luumujen ja kirsikoiden, sekä karamellin ja mausteiden vivahteita. Tämä portviini tarjoaa myös hienostuneen tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä, joka tekee siitä erityisen nautinnollisen.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi aistia kypsien hedelmien, pähkinöiden ja vaniljan tuoksuvivahteita, jotka luovat herkullisen ja houkuttelevan aromiprofiilin.

Niepoort Bioma Crusted Port sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi täydentää hienosti erilaisia ruokalajeja. Se sopii erityisen hyvin kovien juustojen, tumman suklaan ja pähkinöiden seuraksi. Tämä viini myös vanhenee kauniisti ja kehittää entistä monipuolisempia makuja vuosien varrella.

Optimaalinen serveringstemperaturin Niepoort Bioma Crusted Portille on noin 16-18 °C, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Muista myös antaa viinille hieman hengähdystauko ennen tarjoilua, jotta sen maut voivat avautua täysin.

Niepoort Bioma Crusted Port on erinomainen valinta kaikille portviinien ystäville, jotka etsivät laadukasta ja uniikkia makuelämystä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin juhliin kuin rentoihin illanviettoihin. Tämä portviini varmasti hurmaa sinut ja jättää unohtumattoman jälkimaun.

Täältä voit helposti tilata Niepoort Bioma Crusted Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.