Siirry pääsisältöön
Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA
Täältä voit helposti tilata Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA

Ruotsi Kungsbacka kommunHallands län Pullo 330 ml 4.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA

Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA on raikas ja tasapainoinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman maistelukokemuksen. Tämän oluen juuret juontavat juuriinsa pitkään ja rikkaaseen oluenvalmistustraditioon. Kullavikin pikkukaupungissa, Ruotsin länsirannikolla sijaitsevalta Säröbanans-panimolta tämä herkullinen ja taidokkaasti valmistettu olut on täydellinen valinta oluen ystäville.

Sen hienostunut maku ja vivahteikas aromi tekevät tästä Session IPA:sta todellisen herkun. Raikas humalointi antaa oluelle miellyttävän katkeruuden, joka tasapainottaa sitruksisten ja trooppisten hedelmien maun. Tämä olut tarjoaa raikkaita ja pirteitä sävyjä, jotka hivelevät makunystyröitäsi jokaisella siemauksella.

Kullavik Session IPA:n tuoksu kutsuu sinut matkalle houkuttelevien ja hedelmäisten nuottien maailmaan. Nauti herkullisista sitrushedelmistä ja trooppisista hedelmistä, jotka täyttävät ilman heti, kun avaat tämän oluen. Tuoksu antaa meren tuulen hennosti suolaista vivahtelua ja luonnon raikkautta.

Tämä olut on täydellinen seuraamaan gourmet-aterioita tai rentoa hengailua ystävien kanssa. Kullavik Session IPA-pääruoan kanssa se sopii erinomaisesti grilliruokaan, kuten mehukkaaseen hampurilaiseen. Voit myös nauttia sitä salaattejen, juustojen tai tapaksien kanssa. Sen kevyt ja raikas maku tarjoaa raikkaan vastapainon ruoan ja tekee siitä täydellisen parin monenlaisille herkuille.

Kullavik Session IPA tulisi tarjoilla viileänä, noin 6-8 asteessa, jotta sen maku ja aromi pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Voit nauttia tämän oluen milloin tahansa, olipa se sitten lämpimänä kesäpäivänä tai viileänä talvi-iltana. Sen pirteä ja virkistävä maku välittää ruotsalaisen oluenvalmistuksen parhaat perinteet jokaiseen lasilliseen.

Kullavik Session IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea uudenlaisen olutseikkailun. Anna tämän oluen viedä sinut matkalle herkullisimpien makujen ja aromien maailmaan ja nauti jokaisesta siemauksesta!

Täältä voit helposti tilata Säröbanans Bryggeri Kullavik Session IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.