Siirry pääsisältöön
Esplanad Sommarlager
Täältä voit helposti tilata Esplanad Sommarlager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Esplanad Sommarlager

Ruotsi Västra Götalands länMariestads kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Esplanad Sommarlager

Esplanad Sommarlager on ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen kesäisissä hetkissä. Olut on alkuperältään perinteisesti suomalainen, ja se on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista taidokkaan käsityön avulla.

Herkullinen maku, joka vie ajatukset kesään ja aurinkoiseen Esplanadin puistoon, tekee tästä oluesta täydellisen valinnan kesän juhliin ja rentoihin hetkiin ystävien kanssa. Oluen raikas ja tasapainoinen maku ihastuttaa niin oluentuntijat kuin satunnaiset oluen ystävät.

Esplanad Sommarlagerin raikkaassa tuoksussa voi aistia kesäisen luonnon, vehreät niityt ja raikkaan järven tuulahdukset. Oluen tuoksu houkuttelee kokeilemaan sen herkullista makumaailmaa ja tarjoaa täydellisen kumppanin kesäisiin hetkiin.

Tämä olut sopii mainiosti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen raikas ja puhdas maku täydentää täydellisesti kevyemmät kesäruoat, kuten salaatit, grilliruoat ja kalat. Olut tarjoaa myös mielenkiintoisen vastaparin mausteisemmille ruoille, kuten maustekasveilla ja erilaisilla kastikkeilla maustetuille ruoille.

Esplanad Sommarlager suositellaan nautittavaksi viilennettynä lämpimänä kesäpäivänä. Oluen täyteläisyys ja raikkaus pääsevät parhaiten esiin, kun se tarjoillaan noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että olut säilyttää kaikki arominsa ja mausteensävyt juuri oikealla tavalla.

Esplanad Sommarlager on kesän ehdoton suosikkiolut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan suomalaiseen kesäiseen maisemaan. Nauti tästä herkullisesta oluesta kesäpäivän iloisiin hetkiin ystävien seurassa!

Täältä voit helposti tilata Esplanad Sommarlager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.