Siirry pääsisältöön
Byaregårdens Baby
Täältä voit helposti tilata Byaregårdens Baby lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Byaregårdens Baby

Ruotsi Varbergs kommunHallands län Pullo 330 ml 5.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Byaregårdens Baby

Byaregårdens Baby on laadukas vauvoille tarkoitettu tuote, joka tarjoaa herkullisen maun ja tuoksun. Tämä tuote on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja se täyttää korkeat laatuvaatimukset.

Byaregårdens Babylla on ainutlaatuinen alkuperä, sillä se valmistetaan pientilalla, jossa noudatetaan kestävän kehityksen periaatteita. Tilan ympäristöystävälliset viljelymenetelmät ja puhtaat raaka-aineet takaavat ravintorikkaan lopputuotteen, joka sopii täydellisesti vauvojen tarpeisiin.

Tuotteen maku on hienostunut ja tasapainoinen. Se tarjoaa hellävaraisen makuelämyksen pienille herkkusuiden vauvoille. Tuotteen tuoksu on miellyttävä ja luonnollinen, mikä tekee ruoasta houkuttelevan myös pienille nenille.

Byaregårdens Baby sopii täydellisesti vauvojen ruokavalioon, sillä se sisältää monipuolisen valikoiman vitamiineja ja ravintoaineita. Tämä tuote on erityisen hyödyllinen vauvoille, jotka ovat vasta tutustumassa kiinteään ruokaan. Sen sisältämät ainesosat tukevat vauvojen kasvua ja kehitystä optimaalisesti.

Byaregårdens Baby tulisi tarjoilla sopivassa lämpötilassa, joka on noin 37°C. Näin ruoka säilyttää parhaimman maun ja ravintoarvot. Suosittelemme lämmittämään tuotetta vesihauteessa tai käyttämään lämpöeristettyä ruokinta-astiaa, jotta lämmitys tapahtuu tasaisesti.

Byaregårdens Baby on luotettava ja maistuva valinta vauvojen ruokavalioon. Se tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja tarjoaa samalla vauvoille ravinteikkaita ainesosia, jotka auttavat heitä kasvamaan terveinä ja vahvoina.

Täältä voit helposti tilata Byaregårdens Baby lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.