Siirry pääsisältöön
Fonseca Vintage 2003
Täältä voit helposti tilata Fonseca Vintage 2003 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fonseca Vintage 2003

Portugali PortoDouro Pullo 375 ml 20.5% vol 2003
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2003

Om Fonseca Vintage 2003

Fonseca Vintage 2003 on upea ja hienostunut viini Portugalista. Tämä erityinen vuosikerta tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille viinin ystäville. Fonseca viinitila, joka on yksi Portugalin johtavista portviinien tuottajista, on luonut tämän ainutlaatuisen juoman vuonna 2003.

Fonseca Vintage 2003:ssa yhdistyvät tarkkaan valitut rypäleet, erityinen valmistusprosessi sekä pitkä ikääntymisaika pullossa. Viini on valmistettu pääasiassa Tinta Roriz, Touriga Nacional, Touriga Franca ja Tinto Cão -rypäleistä, jotka antavat sille intensiivisen ja moniulotteisen maun.

Tämän vuosikertaviinin huumaava tuoksu avautuu kerroksittain, paljastaen tummia kypsän kirsikan, luumun ja tumman suklaan vivahteita. Muita miellyttäviä arominuansseja ovat vanilja, savu ja mausteet, jotka tekevät viinistä houkuttelevan ja hienostuneen.

Fonseca Vintage 2003 on täyteläinen ja rakennekuultava viini, jossa tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset. Maussa on runsaasti tummia marjoja, makeita mausteita ja hienostuneita mokkanuotteja. Viinin pitkä jälkimaku on täyteläinen ja elegantti, jättäen suuhun vivahteikkaita hedelmäisiä ja karamellimaisia makuelämyksiä.

Tämä upea vuosikertaviini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan Fonseca Vintage 2003:n seuraksi tummia suklaapohjaisia jälkiruokia, kovia juustoja tai vaikkapa pähkinöitä. Viinin täyteläinen maku ja runsaat aromit tulevat parhaiten esiin, kun sitä tarjoillaan hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa.

Fonseca Vintage 2003 on viini, joka tarjoaa unohtumattoman elämyksen viinin ystäville. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja hienostunut maku tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin juhlahetkiin tai lahjaksi viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Fonseca Vintage 2003 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.