Siirry pääsisältöön
Lanson Le Black Label Réserve
Täältä voit helposti tilata Lanson Le Black Label Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lanson Le Black Label Réserve

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Lanson Le Black Label Réserve

Lanson Le Black Label Réserve on hienostunut samppanja, joka on peräisin arvokkaasta Lansonin viinitalosta. Tämä samppanja edustaa perinteitä ja korkeaa laadun tasoa, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen juoman erityisiin tilaisuuksiin.

Härkomst, eli alkuperä, on erittäin tärkeä tekijä, kun arvioidaan samppanjan laatua. Lanson Le Black Label Réserve on peräisin Ranskan kuuluisalta Champagne-alueelta, joka tunnetaan samppanjan syntymäpaikkana. Täällä viininviljelijät käyttävät vuosisatojen ajan hankittua viinintekotaitoansa tuottaakseen erinomaista samppanjaa. Tämä samppanja kunnioittaa alueen perinteitä ja heijastaa alueen ainutlaatuista maaperää ja ilmasto-olosuhteita.

Tämän samppanjan maku on täyteläinen ja monimuotoinen. Se tarjoaa hienovaraisen tasapainon hedelmäisten ja pähkinäisten makujen välillä. Samppanjassa voi maistaa kypsän omenan ja päärynän vivahteita, jotka sekoittuvat pehmeisiin mantelisiin ja hienostuneisiin paahteisiin. Tämä ainutlaatuinen sekoitus tekee Lanson Le Black Label Réservesta miellyttävän juoman, joka jättää pysyvän vaikutuksen makunystyröihin.

Doft, eli tuoksu, on samppanjan toinen tärkeä ominaisuus. Lanson Le Black Label Réservella on raikas ja houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia sitruksen ja persikan sävyjä. Samppanjan tuoksu herättää mielikuvia kesäisistä puutarhoista ja vihreistä kukkaniityistä.

Tämä samppanja sopii täydellisesti juomaksi eri tilaisuuksiin. Voit nauttia sitä yksinkertaisesti sellaisenaan juhlistaaksesi erityisiä hetkiä tai se sopii myös erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku tekee siitä täydellisen kumppanin äyriäisille, kaloille ja siipikarjalle. Jäännössokerin kohtuullinen määrä tekee siitä myös ihanteellisen parin makeille jälkiruoille.

Lanson Le Black Label Réserve tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa varmistaaksesi sen parhaat ominaisuudet. Viilennys säilyttää samppanjan hedelmälliset ja raikkaat ominaisuudet, samalla kun se tarjoaa täydellisen ympäristön sen herkullisten makujen paljastamiseen.

Kaiken kaikkiaan Lanson Le Black Label Réserve on elegantein valinta samppanjan ystäville. Sen hienostunut alkuperä, monimuotoinen maku ja herkullinen tuoksu tekevät siitä unohtumattoman juoman, joka täydentää täydellisesti erityisiä hetkiä ja nautinnollisia aterioita.

Täältä voit helposti tilata Lanson Le Black Label Réserve lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.