Siirry pääsisältöön
Sav Fjällrosé 2023
Täältä voit helposti tilata Sav Fjällrosé 2023 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sav Fjällrosé 2023

Ruotsi Östersunds kommunJämtlands län Pullo 750 ml 11.5% vol 2023
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2023

Om Sav Fjällrosé 2023

Sav Fjällrosé 2023 on erinomainen valinta kaikille viinin ystäville, jotka etsivät raikasta ja hienostunutta juomaa. Tämä viini on peräisin Fjällrosén viinitarhoilta, jotka sijaitsevat upealla ja maisemallisesti kauniilla alueella. Tämä ainutlaatuinen sijainti antaa viinille sen erityisen luonteen ja autenttisuuden.

Sav Fjällrosé 2023 on herkullisen raikas ja tasapainoinen viini, joka ihastuttaa jokaisen viinin ystävän makuhermoja. Sen hienostunut maku tarjoaa täyteläisiä ja hedelmäisiä vivahteita, jotka sulautuvat saumattomasti yhteen. Jokainen kulho tästä ihastuttavasta juomasta tarjoaa ikimuistoisen makumatkan.

Viinin houkutteleva tuoksu on miellyttävän kukkainen ja hedelmäinen. Sitä leimaa raikas ja kevyt luonne, joka täydentää täydellisesti viinin makua.

Sav Fjällrosé 2023 sopii täydellisesti monipuolisiin ruokavalintoihin. Sen raikas ja kevyt luonne tekee siitä erinomaisen valinnan herkullisten salaattien, merenelävien ja vaaleiden liharuokien rinnalle. Olipa kyseessä päivällinen ystävien kanssa tai romanttinen illallinen kahden kesken, tämä viini lisää aina makua ruokailuhetkeesi.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, mikä tekee siitä täydellisen juoman nautittavaksi viilennettynä. Sen raikas ja hedelmäinen maku pääsee parhaiten esiin tässä lämpötilassa, jolloin jokainen lasillinen on todellinen nautinto.

Sav Fjällrosé 2023 on ehdottomasti valinta kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja makuelämyksiä tarjoavia viinejä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, herkullinen maku, houkutteleva tuoksu sekä monipuolinen tarjoilu tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen ja ruokapöytään.

Täältä voit helposti tilata Sav Fjällrosé 2023 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.