Siirry pääsisältöön
ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum
Täältä voit helposti tilata ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum

Ruotsi Tomelilla kommunSkåne län Pullo 330 ml 5.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum

ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum on korkealaatuinen olut, joka on suunniteltu juhlistamaan ÖsterlenBryggarna-panimon juurevaa perintöä ja perustamisvuotta. Tämä olut on erityisen suosittu paikallisten asukkaiden keskuudessa, koska se heijastaa täydellisesti perinteistä ruotsalaista oluentekotaitoa.

Österlen Jubileum tarjoaa ainutlaatuisen maun, joka on tasapainoinen ja hienostunut. Olut on valmistettu parhaista raaka-aineista ja käytetty lupiinia ja ruotsalaista jyväsmallasta, mikä antaa sille täyteläisen ja viljaisen luonteen. Tähän sekoitetaan hienovaraisia ​​hedelmäisiä ja mausteisia nuotteja, jotka täydentävät täydellisesti oluen makuprofiilia.

Olut samoin tarjoaa herkullisen tuoksun, joka on miellyttävä ja houkutteleva. Höyryllä on voimakas maltaisen makea aromi, joka sekoittuu hienovaraisiin hedelmäisiin ja mausteisiin tuoksuihin, luoden kutsuvan ja hienostuneen kokemuksen jokaiselle oluentuntijalle.

Österlen Jubileum on täydellinen valinta nautittavaksi hyvän ruoan kanssa. Olut täydentää erinomaisesti ruotsalaista keittiötä, erityisesti paikallisia mereneläviä, kesäisiä salaatteja ja paistettua kalaa. Sen täyteläinen ja monipuolinen maku täydentää hienosti ruoan omia makuja, luoden täydellisen yhdistelmän makuja.

Suosittelemme tarjoamaan Österlen Jubileumin viileänä, noin 7-10 asteen Celsiusasteessa, jotta sen maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Olut sopii erinomaisesti nautiskeluhetkiin ystävien ja perheen kanssa, juhlistaen samalla ÖsterlenBryggarnan rikasta perintöä ja panimon saavutuksia.

ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum on ainutlaatuinen olut, joka on tarkoitettu kaikille oluentuntijoille ja niille, jotka haluavat kokea korkealaatuisen ruotsalaisen oluen täydellisen makuelämyksen. Tämä juhlaolut on varmasti unohtumaton osa jokaista juhlaa tai illanviettoa.

Täältä voit helposti tilata ÖsterlenBryggarna Österlen Jubileum lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.