Siirry pääsisältöön
Funkyland Big Kahuna
Täältä voit helposti tilata Funkyland Big Kahuna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Funkyland Big Kahuna

Ruotsi Skåne länMalmö stad Pullo 330 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Funkyland Big Kahuna

Funkyland Big Kahuna on raikas ja ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä juoma tuo mukanaan trooppisen tunnelman ja herättää mielikuvan palmunlehvien alla rentoutumisesta. Big Kahuna on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka takaavat sen korkean laadun ja ainutlaatuisen maun.

Härkomst, joka tarkoittaa "alkuperää" suomeksi, on tärkeä osa Funkyland Big Kahunan tarinaa. Big Kahuna valmistetaan eksoottisilla saarilla, joilla aurinko paistaa lähes ympäri vuoden ja trooppiset hedelmät kasvavat parhaimmillaan. Tämä paikallinen ja autenttinen alkuperä antaa juomalle sen erityisen luonteen ja maun.

Big Kahuna -juomassa yhdistyvät erilaiset trooppiset maut, kuten passionhedelmä, mango ja ananas. Tämä monimuotoinen makuyhdistelmä tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen kokemuksen. Lisäksi juomaan on lisätty ripaus sitruunaa, joka tuo siihen sopivan kirpeyden ja tasapainottaa makua täydellisesti.

Funkyland Big Kahunan tuoksu on huumaava ja vie sinut suoraan trooppiseen paratiisiin. Sen raikas ja hedelmäinen tuoksu houkuttelee sinut lähemmäs ja herättää mielihyvän tunteen. Tämä tuoksu luo täydellisen tunnelman ja kutsuu sinut nauttimaan tästä ainutlaatuisesta juomasta.

Big Kahuna sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se voi myös täydentää monia erilaisia ruokalajeja. Tämä trooppinen juoma sopii erinomaisesti esimerkiksi aasialaisen keittiön, kalaruokien ja grilliruokien kanssa. Voit myös kokeilla Big Kahunaa sekoittamalla sitä erilaisiin cocktaileihin ja luoda oman ainutlaatuisen juomasekoituksesi.

Suosittelemme tarjoilemaan Funkyland Big Kahunan viileänä, mutta ei jäisenä. Juoma tulee täysi-ikäisille asiakkaille, jotka arvostavat laatua ja unohtumattomia makuelämyksiä. Ota siis matka tropiikkiin ja kokeile Funkyland Big Kahunaa - se tulee varmasti voittamaan sydämesi trooppisella raikkaudellaan.

Täältä voit helposti tilata Funkyland Big Kahuna lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.