Siirry pääsisältöön
Pripps Extra Stark
Täältä voit helposti tilata Pripps Extra Stark lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pripps Extra Stark

Ruotsi Hallands länFalkenbergs kommun Purkki 500 ml 7.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Pripps Extra Stark

Pripps Extra Stark on ruotsalainen olut, joka tarjoaa vahvan ja intensiivisen makuelämyksen. Tämä olut on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, jotka takaavat sen ainutlaatuisen maun ja aromin. Sillä on vahva humalointi ja maltainen luonne, joka tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat rohkeita ja voimakkaita oluita.

Pripps Extra Starkin alkuperä juontaa juurensa Ruotsin pitkään olutperinteeseen. Se on valmistettu perinteisiä valmistusmenetelmiä ja reseptejä noudattaen, mikä takaa sen aitouden ja ylivertaisen laadun. Tämä olut kuvastaa ruotsalaista käsisuunnittelua ja huippuosaamista, ja siitä on tullut suosittu valinta oluen ystävien keskuudessa.

Pripps Extra Starkin maulla ja tuoksulla on syvä ja monikerroksinen sävy, joka tarjoaa uusia nautintoja jokaisella huipulla. Sen tumma ja karamellimainen maltaisuus yhdistyy täyteläisiin ja havumetsäisiin humalan sävyihin, jolloin syntyy ainutlaatuinen kokonaisuus. Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi olla täydellinen lisä minkä tahansa aterian kumppaniksi.

Pripps Extra Stark suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen mausteiset ja täyteläiset maut pääsevät kunnolla oikeuksiinsa. Se täydentää erinomaisesti liha-, grilli- ja voimakkaita juustoruokia. Eikä unohtaa kannata myöskään hyvää seuraa ja rentoa illanviettoa.

Pripps Extra Stark on todellinen oluen ystävien kesken tunnettu ja arvostettu olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja voimakkaan maun. Sen rikas perinne ja huippulaatuinen valmistusprosessi tekevät siitä varman valinnan jokaiselle oluen rakastajalle.

Täältä voit helposti tilata Pripps Extra Stark lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.