Siirry pääsisältöön
Bönhasens Beska India Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Bönhasens Beska India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bönhasens Beska India Pale Ale

Ruotsi Trelleborgs kommunSkåne län Pullo 330 ml 6.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Bönhasens Beska India Pale Ale

Bönhasens Beska India Pale Ale on ruotsalainen olut, joka tarjoaa makuelämyksen täynnä voimakasta makua ja mielenkiintoisia sävyjä. Tämä olut on erityisesti suunniteltu niille, jotka pitävät katkerista juomista, mutta haluavat silti nauttia monipuolisesta ja tasapainoisesta mausta.

Tämän oluen Härkomst antaa sille ainutlaatuisen luonteen, joka on peräisin Ruotsin pohjoisosista, missä sen ainesosat viljellään huolellisesti ja käsin poimitaan. Luonnon omaan kauneuteen ja puhtaisiin vesistöihin kätkeytyy tämän oluen ainutlaatuinen alkuperä.

Bönhasens Beska India Pale Alella on vahva ja katkera maku, jota täydentää miellyttävä suutuntuma. Sen maltainen runko tasapainottaa sitruksisen hedelmäisyyden ja havumetsien tuoksut, jotka tekevät tästä oluesta unohtumattoman. Hienostunut ja intensiivinen, tämä olut hivelee makunystyröitäsi ja tarjoaa syvän ja moniulotteisen juomakokemuksen.

Tämä olut sopii mainiosti erilaisten ruokien seuraksi. Sen vahva maku ja katkera luonne vastaavat täydellisesti mausteisten ruokien, kuten intialaisen keittiön, vaatimuksia. Myös grillatut lihat ja suolaiset juustot saavat tästä oluesta upean kumppanin.

Suosituimmat palvelulämpötilat tälle oluelle ovat noin 8-12 astetta celsiusasteessa. Tällä lämpötilalla sen erilaiset maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täyden nautinnon. Muista myös tarjoilla tämä olut oikeanlaisesta lasista, jotta sen aromit ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Bönhasens Beska India Pale Ale on huippulaatuinen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen raikkaat ja kompleksiset maut tekevät tästä oluesta loistavan valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja haluavat kokea uudenlaisia makuelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata Bönhasens Beska India Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.