Siirry pääsisältöön
Mariestads Dunkel
Täältä voit helposti tilata Mariestads Dunkel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Mariestads Dunkel

Ruotsi Purkki 330 ml 5.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Mariestads Dunkel

Mariestads Dunkel on ruotsalainen olut, joka tunnetaan tyylikkäästä luonteestaan ja rikkaasta mausta. Tämä tumma olut on peräisin Mariestadin panimosta, joka sijaitsee kauniissa Länsi-Götanmaalla Ruotsissa. Sen ainutlaatuinen valmistusprosessi ja laadukkaat raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville.

Mariestads Dunkel tarjoaa herkullisen yhdistelmän makua ja tuoksua. Tämän oluen maussa voi aistia paahteisen maltaisen vivahduksen, karamellin ja tumman suklaan sävyjä. Lisäksi sen pehmeä ja täyteläinen rakenne tekee siitä täydellisen nautittavaksi.

Mariestads Dunkel sopii hyvin monenlaiseen ruokapöytään. Sen täyteläinen maku ja paahteiset sävyt tekevät siitä erinomaisen seuralaisen grillatulle lihalle, paistetuille kalafileille tai suolaisille pikkusuolaisille. Sen tasapainoinen makeus ja maltaiset aromit sopivat täydellisesti myös suklaa- tai karamelliherkkujen kaveriksi.

Tämän oluen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Tämä lämpötila auttaa korostamaan oluen rikkaita makuja ja tuomaan esiin sen monimuotoisen luonteen. Voit nauttia Mariestads Dunkelista paksusta lasista tai oluttuopista, jotta voit ihailla sen tummaa sävyä ja nauttia sen pehmeästä koostumuksesta vielä enemmän.

Mariestads Dunkel on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat laadukasta olutta ja haluavat kokea uusia makuja. Sen tyylikäs ulkonäkö, monipuoliset makuvivahteet ja korkeatasoinen valmistusprosessi tekevät siitä ehdottoman suosikin oluen ystäville. Ota siis ilo irti tästä herkullisesta ja ainutlaatuisesta oluesta ja kutsu ystävät yhteiseen nautiskeluhetkeen Mariestads Dunkelin parissa.

Täältä voit helposti tilata Mariestads Dunkel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.