Siirry pääsisältöön
Granum Nordmarkens Destilleri
Täältä voit helposti tilata Granum Nordmarkens Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Granum Nordmarkens Destilleri

Ruotsi Värmlands länÅrjängs kommun Pullo 500 ml 52% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Granum Nordmarkens Destilleri

Granum Nordmarkens Destilleri on suuri ylpeytemme pohjoisesta perinteestä ja huippulaatuisesta tuotannosta. Jokainen tippa tässä ainutlaatuisessa juomassa kertoo tarinan arktisesta maisemasta, jossa ainekset kypsyvät täydellisyyteen.

Härkomst - Granum Nordmarkens Destilleri on valmistettu pohjoismaiden sydämessä, jossa puhdas luonto ja kylmät talvet tarjoavat ihanteelliset olosuhteet kasvien kasvattamiseen ja viljelemiseen. Käytämme vain parhaimpia pohjoisia raaka-aineita, kuten tuoreita yrttejä ja marjoja, jotka antavat juomalle ainutlaatuisen ja raikkaan luonteen.

Smak - Tämä juoma tarjoaa herkullisen ja monimuotoisen makuelämyksen. Voit odottaa mausteisia ja metsäisiä vivahteita, jotka sopivat täydellisesti pohjoismaiseen tyyliin. Jokainen siemaus herättää henkiin luonnonvärit ja luo maagisen tunnelman suuhun.

Doft - Granum Nordmarkens Destilleri tuo sinulle myös houkuttelevan tuoksun, joka vie sinut suoraan pohjoisen metsän syvyyksiin. Voit aistia havupuun tuoksun sekoittumassa tuoreiden yrttien ja marjojen tuoksuihin. Tämä ainutlaatuinen sekoitus luo hienovaraisen, mutta vangitsevan aromin.

Mat och serveringstemperatur - Suosittelemme nauttimaan Granum Nordmarkens Destilleriä sellaisenaan tai jääpalojen kera, jotta voit täysin kokea sen monipuolisen maun ja aromin. Täydellinen lämpötila nauttimiselle on noin 18-20 astetta, jotta juoman maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa.

Jos etsit ainutlaatuista ja pohjoista juomaa, joka tarjoaa herkullisen ja raikkaan makuelämyksen, Granum Nordmarkens Destilleri on sinulle täydellinen valinta. Anna arktisen luonnon ja pohjoisten raaka-aineiden viedä sinut matkalle pohjoisen salaisuuksiin. Tervetuloa kokeilemaan Granum Nordmarkens Destilleriä ja sukeltaa pohjoisen makuun!

Täältä voit helposti tilata Granum Nordmarkens Destilleri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.