Siirry pääsisältöön
Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan
Täältä voit helposti tilata Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
83%
Humalahakuisuus
75%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan

Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan - tuoksuvaa ja pehmeää huumautusta kielelle

Snausarve Gårdsbryggerin In League with Satan on kiehtova ja rohkea olut, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä ainutlaatuinen olut on peräisin Pohjoismaiden syrjäisimmästä panimosta, joka tunnetaan korkealaatuisista ja kokeilevista oluistaan.

Härkomst eli alkuperä on In League with Satanin yksi mielenkiintoisimmista puolista. Valmistettu käsityönä ja huolellisesti valikoiduista raaka-aineista, tämä olut kantaa mukanaan Pohjoismaista perintöään. Se on kunnianosoitus pohjoisen karuudelle ja luonnon voimalle.

In League with Satanin maku on vangitseva ja moniulotteinen. Voimakkaan humaloinnin seurauksena syntyy miellyttävä ja kestävä katkeruus, joka tasapainottuu makeiden maltaiden kanssa. Olut on täyteläinen ja samettinen suutuntumaltaan, jättäen jälkimaun, joka huokuu rikasta maltaisuutta ja hedelmäisiä sävyjä.

Olut tuntuu metsän raikkaudelta ja keijukaisten tanssilta. Tuoksunsa puolesta se tarjoilee suloisia maltaisia vivahteita, joiden joukossa erottuvat myös havunneulaset ja keveän maanläheinen särmä. In League with Satan on kuin tuulahdus syksyistä metsää, joka vie mennessään ja herättää aistikokemuksia.

Tämä erityislaatuinen olut on täydellinen kumppani monenlaisiin ruokakokonaisuuksiin. Se sopii erinomaisesti mausteisten grilliherkkujen, kypsien juustojen ja tummien suklaisten jälkiruokien seuraksi. Olut täydentää ruokien makuja ja tarjoaa uusia ulottuvuuksia aterialle.

In League with Satanin optimi nautintolämpötila on noin 10-12 astetta. Tässä lämpötilassa sen maut pääsevät parhaiten esiin ja soljuvat harmonisesti yhteen aterian kanssa.

Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan on palanen täydellistä taikaa. Se on olut, joka kietoo juojansa lumoihinsa ja tarjoilee todellisen elämyksen jokaisella kulauksella. Astu mukaan pohjoiseen maailmaan ja anna tämän ainutlaatuisen oluen viedä sinut seikkailulle, joka lumoaa kaikki aistit.

Täältä voit helposti tilata Snausarve Gårdsbryggeri In League with Satan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.