Siirry pääsisältöön
Fenix Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Fenix Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fenix Pale Ale

Ruotsi Östergötlands länNorrköpings kommun Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fenix Pale Ale

Fenix Pale Ale on raikas ja aromikas olut, joka tarjoilee herkullisen makuelämyksen jokaiselle oluen ystävälle. Tämä käsityöläisoluen helmi kutsuu sinut tutustumaan sen ainutlaatuiseen alkuperään, rikkaaseen makuun, houkuttelevaan tuoksuun ja täydelliseen ruokapariin.

Fenix Pale Ale:n alkuperä juontaa juurensa valikoituun joukkoon erityistaitoisia oluenpanijoita, jotka ovat omistautuneet luomaan täydellisen tasapainon maltaiden, humalien ja hiivan välille. Sen syntytarina on täynnä intohimoa ja omistautumista, mikä näkyy jokaisessa kulauksessa.

Maku on Fenix Pale Ale:n ehdoton kohokohta. Olut tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen yhdistelmän sitrusmaisia ja havumaisia sävyjä, jotka tasapainottuvat hienosti maltillisen makeuden kanssa. Tämä herkullinen yhdistelmä tekee Fenix Pale Alesta täydellisen valinnan niin uusille oluen ystäville kuin kokeneemmillekin maistelijoille.

Fenix Pale Ale:n houkutteleva tuoksu lupaa herättää aistisi. Sen mausteinen ja hedelmäinen aromi hälventää arjen kiireitä ja kutsuu sinut hetken rentoutumiseen. Tällainen herkullinen tuoksu on ihanteellinen valinta pitkän päivän jälkeen nautittavaksi.

Fenix Pale Ale on myös täydellinen valinta ruokapariin. Olut täydentää täydellisesti mausteisia ruokia, erilaisia juustoja, kala- ja äyriäisruokaa sekä erilaisia grilliruokia. Sen raikkaat ja tasapainoiset maut tuovat mahtavan lisän ruoan makumaailmaan.

Oikea serveringstemperatur on myös tärkeä osa Fenix Pale Ale:n nauttimista. Sen täydellinen lämpötila on noin 7-9 astetta celsiusasteessa, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat sinulle unohtumattoman elämyksen.

Fenix Pale Ale on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja makurikasta olutta. Sen ainutlaatuinen alkuperä, harmoninen maku, houkutteleva tuoksu, monipuolinen ruokapari ja oikea serveringstemperatur tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen. Koe Fenix Pale Ale ja anna sen herättää aistisi uudelleen ja uudelleen.

Täältä voit helposti tilata Fenix Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.