Siirry pääsisältöön
Salty Caramel Subbe Bryggeri
Täältä voit helposti tilata Salty Caramel Subbe Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Salty Caramel Subbe Bryggeri

Ruotsi Varbergs kommunHallands län Pullo 330 ml 10% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
75%
Humalahakuisuus
75%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Salty Caramel Subbe Bryggeri

Salty Caramel Subbe Bryggeri on ainutlaatuinen ja herkullinen karjalanpiirakkaolut, joka on valmistettu Lahtisissa sijaitsevassa pienessä käsityöläispanimossa. Tämä houkutteleva olut vie sinut takaisin juurillesi karjalaiseen ruokakulttuuriin, tarjoten samalla uudenlaisen ja jännittävän makuelämyksen.

Herkullinen suolainen karamelli tuo olueen täyteläisen makeuden ja suolaisuuden, joka täydentää täydellisesti piirakan perinteisen täytteen. Tämä yhdistelmä luo mielenkiintoisen kontrastin ja tasapainon, joka herättää makunystyräsi ja jättää sinut haluamaan lisää.

Salty Caramel Subbe Bryggeri tarjoaa myös herkullisen tuoksun, joka houkuttelee sinut heti ensimmäisestä kaadosta. Hienostunut tuoksu, jossa yhdistyvät suolainen karamelli ja maltaan rikkaus, antaa sinulle vihjeen siitä, millaiseen makuseikkailuun olet astumassa.

Tämä olut sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai hyvin valittujen ruokien kanssa. Se toimii erinomaisesti karjalanpiirakoiden, suolaisten kakkujen ja suolaisten leivonnaisten kanssa. Lisäksi Salty Caramel Subbe Bryggeri on loistava valinta jälkiruokien tai kaakaon seuraksi. Sen monipuolisuus ruokien kanssa varmistaa, että voit nauttia tästä herkullisesta oluesta eri tilanteissa.

Paras tapa tarjoilla Salty Caramel Subbe Bryggeri on hieman viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin oluen mausteiset ja makeat ominaisuudet pääsevät parhaiten esiin ja takaavat unohtumattoman kokemuksen.

Salty Caramel Subbe Bryggeri on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka etsivät uusia ja ainutlaatuisia makuelämyksiä. Anna tämän herkullisen oluen viedä sinut matkalle karjalaisen ruokakulttuurin juurille ja antaa sinulle unohtumattomia hetkiä maistelun parissa.

Täältä voit helposti tilata Salty Caramel Subbe Bryggeri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.