Siirry pääsisältöön
Kyrkeby Pors
Täältä voit helposti tilata Kyrkeby Pors lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kyrkeby Pors

Ruotsi Kalmar länEmmaboda kommun Pullo 350 ml 36% vol
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Kyrkeby Pors

Kyrkeby Pors on hieno ja ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle kahvin ystävälle. Sen alkuperä, maku, tuoksu, ruoan yhdistäminen ja tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan vaativimmillekin kahvinautiskelijoille.

Tämä korkealaatuinen porsas on peräisin Kyrkebyn kauniilta maatilalta, missä se on viljelty huolellisesti valikoitujen viljelykäytäntöjen mukaisesti. Se on kasvatettu keskellä luonnon kauneutta ja se on saanut nauttia puhtaasta ilmasta ja runsaasta auringonvalosta. Tämä luonnollinen ympäristö jättää jälkensä kahvin alkuperäiseen makuprofiiliin.

Kyrkeby Porsin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen rikas ja hienostunut maku jättää jälkeensä jäljittelemättömän jälkimaun, joka kutsuu sinut ottamaan vielä yhden siemauksen. Sen aromikas tuoksu täyttää huoneen ja houkuttelee sinut uppoutumaan sen maailmaan.

Tämän upean kahvin monipuolisuus ei rajoitu vain sen nauttimiseen sellaisenaan. Kyrkeby Pors sopii täydellisesti erilaisten ruokien ja jälkiruokien pariksi. Sen täyteläinen maku ja aromikkuus täydentävät hienostuneesti erilaisia makuyhdistelmiä ja lisäävät ruokailuelämyksen nautintoa.

Kyrkeby Pors tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täyteen oikeuksiinsa. Suositeltava lämpötila on noin 85-90°C, jolloin sen maut ja aromit ovat kaikkein intensiivisimmillään. Tämä auttaa varmistamaan, että jokainen kupillinen tarjoaa täydellisen kahvinautinnon.

Kyrkeby Pors on todellinen hitti kahvimarkkinoilla kotimaassa. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku, houkutteleva tuoksu, monipuolinen ruokayhdisteltävyys ja optimaalinen tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille kahvin ystäville. Kokeile Kyrkeby Porsia ja anna sen viedä sinut matkalle unohtumattomaan kahvin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kyrkeby Pors lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.