Siirry pääsisältöön
Grebbestad Oyster Stout
Täältä voit helposti tilata Grebbestad Oyster Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grebbestad Oyster Stout

Ruotsi Västra Götalands länTanums kommun Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
66%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Grebbestad Oyster Stout

Grebbestad Oyster Stout on herkullinen ja ainutlaatuinen olut, joka edustaa täydellisesti ruotsalaista käsityöläisoluen perinnettä. Tämä olut valmistetaan huolella valikoiduista humalista, maltaista ja tuoreista osteripupuista, jotka ovat peräisin Grebbestadin lahdelta. Sen ainutlaatuinen alkuperäinen maku ja tuoksu antavat sille erottuvan paikan olutvalikoimassa.

Grebbestad Oyster Stoutin maku on monipuolinen ja hienostunut. Sen rikas maltaisuus yhdistyy tasapainoisesti savuisen ja merellisen osterin makuisiin vivahteisiin. Tämä antaa oluelle syvyyttä ja luonteenomaisen jälkimaun. Olut on täyteläinen ja samettinen suutuntumaltaan, joka tekee siitä täydellisen nautittavaksi erityisesti talvi-illoilla.

Olut tuoksuu houkuttelevan paahteiselta ja karamelliselta, joka tuo esiin sen monimutkaiset maut. Sen merellinen vivahde täydentää kokonaisuutta ja antaa sille raikkaan tuoksun.

Grebbestad Oyster Stout on erinomainen valinta monenlaisiin ruokapareihin. Sen täyteläinen maku ja monipuoliset aromit sopivat erityisen hyvin pihvien, juustojen ja suklaaherkkujen seuraksi. Olut on myös täydellinen valinta kalaruokien, äyriäisten ja simpukoiden kanssa.

Suosittelemme tarjoilemaan Grebbestad Oyster Stoutia huoneenlämpöisenä tai hieman viilennettynä noin 12-14 asteessa. Tämä lämpötila antaa oluelle mahdollisuuden paljastaa kaikki sen monimutkaiset maut ja tuoksut parhaalla mahdollisella tavalla.

Grebbestad Oyster Stout on upea ja kiehtova olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen juominen on kuin matka rannalle, jossa meri kohtaa maan ja kattoo osterien kasvun ihmeeseen.

Täältä voit helposti tilata Grebbestad Oyster Stout lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.