Siirry pääsisältöön
Folkes Fina Pale Ale
Täältä voit helposti tilata Folkes Fina Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Folkes Fina Pale Ale

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Folkes Fina Pale Ale

Folkes Fina Pale Ale on suomalainen laadukas olut, josta voit nauttia jokaisessa tilanteessa. Tämä olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja sen maku on täyteläinen sekä miellyttävä. Siinä yhdistyvät taidokkaasti erilaiset aromit ja maut, luoden symfonian makuhermojen iloksi.

Folkes Fina Pale Alella on vahva kotimainen alkuperä, joka näkyy sen ylpeässä maussa ja laadukkaissa raaka-aineissa. Se on valmistettu suomalaisesta ohramaltaasta, joka antaa oluelle ominaisen täyteläisen ja hieman makean maun. Lisäksi oluen humalointi on tehty huolellisesti valituilla suomalaisilla humalilla, jotka tuovat siihen raikkautta ja miellyttävän karvauden.

Ei ole väliä, oletko kotona rentoutumassa, saunaillassa ystävien kanssa tai nauttimassa hyvästä ruoasta ravintolassa, Folkes Fina Pale Ale on täydellinen valinta. Sen monipuolinen maku sopii erinomaisesti erilaisiin ruokalajeihin, erityisesti grilliruokiin, mausteisiin pastoihin ja suomalaiseen saaristolaisbuffetiin. Olut täydentää hienosti ruoan maun ja tekee kokemuksesta täydellisen.

Folkes Fina Pale Alella on myös viehättävä tuoksu, joka tuo esille sen aromit ja lupaa herkullisen juomaelämyksen. Se tuoksuu maltaiselta ja havumetsältä, ja sen raikkaus houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Niin kylmänä kuin äestä lämpimänäkin tämä olut on täydellinen juoma.

Folkes Fina Pale Ale on olut, joka ottaa sinut matkalle suomalaiseen makuun ja laatuun. Sen monipuolinen maku, hienostunut tuoksu ja kotimainen alkuperä tekevät siitä täydellisen valinnan silloin, kun haluat nauttia hyvästä oluesta ja täydellisestä juomaelämyksestä. Tilaa Folkes Fina Pale Ale tänään ja anna sen viedä sinut suomalaisen olutkulttuurin värikkääseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Folkes Fina Pale Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.