Siirry pääsisältöön
Kåtöl Lager
Täältä voit helposti tilata Kåtöl Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kåtöl Lager

Ruotsi Västerbottens länStorumans kommun Pullo 330 ml 5.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Kåtöl Lager

Kåtöl Lager on perinteikäs olut, joka on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista. Sen juuret ulottuvat syvälle pohjoisen perinteisiin, tuoden mukanaan ainutlaatuisen makuelämyksen.

Kåtöl Lagerin maku on täyteläinen ja tasapainoinen. Sen viljaisuus ja kevyt humalointi antavat sille miellyttävän pehmeyden, samalla kun sen raikas maltaisuus tekee siitä erittäin nautittavan juoman. Kåtöl Lagerin maussa voi aistia myös hienoisen paahteisen sävyn, joka antaa sille syvyyttä ja karakteria.

Tämän oluen houkutteleva tuoksu on huumaava ja aromikas. Siinä voi aistia maltaisen makeuden ja miedon humalan tuoksuvivahteet, jotka houkuttelevat sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen.

Kåtöl Lager sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraksi. Sen tasapainoinen maku ja miellyttävä humalointi tekevät siitä erinomaisen kumppanin grillatulle lihalle, mausteisille ruoille ja suolaisille juustoille. Sen kevyt maltaisuus ja raikas luonne sopivat täydellisesti myös kevyemmille ruoille, kuten salaateille ja mereneläville.

Kåtöl Lagerin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta Celsius. Tässä lämpötilassa sen maut tulevat parhaiten esiin ja juoman raikkaus pääsee oikeuksiinsa.

Kåtöl Lager on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat perinteitä ja haluavat nauttia pohjoisen maukkaasta oluesta. Sen täyteläinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä todellisen herkun jokaiselle oluen ystävälle. Ota siis hetki omaa aikaa ja uppoudu Kåtöl Lagerin ainutlaatuiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Kåtöl Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.