Siirry pääsisältöön
Vistamar Paìs
Täältä voit helposti tilata Vistamar Paìs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vistamar Paìs

Chile Valle CentralMaule Pais Purkki 250 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki
Rypälelajikkeet Pais

Om Vistamar Paìs

Vistamar País on viinin ystävien unelma. Tämä ainutlaatuinen viini tulee Härkomstista, mikä tarkoittaa sitä, että se on valmistettu alueen parhaista rypäleistä ja käsityöläisen intohimosta. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisille ruokalajeille ja tapahtumille.

Vistamar Paísin maukkaisiin ominaisuuksiin kuuluu hienostunut sekoitus tummia kirsikoita ja mausteita, joka luo miellyttävän ja tasapainoisen maun. Sen tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, jossa voi aistia kypsien marjojen ja maan tuoksun.

Tämä ihastuttava viini sopii täydellisesti suolaisten ruokien, kuten juustojen, grillattujen lihojen ja pastan, kanssa. Sen monipuolinen maku antaa tyydytyksen, joka täydentää täydellisesti erilaisia ateriakokonaisuuksia. Se sopii erinomaisesti myös ystävien kanssa jaettavaksi tai romanttisiin illallisiin kahden kesken.

Vistamar Paísin parhaat ominaisuudet tulevat esiin, kun sitä nautitaan oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoamaan tätä viiniä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen täyteläinen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä viinistä heti avattuasi pullon tai antaa sen hapettua hieman ennen tarjoilemista.

Vistamar País on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tulevat esille jokaisessa lasillisessa, ja se tekee jokaisesta ruokahetkestä ikimuistoisen. Ota Vistamar País mukaasi seuraavaan illalliskutsuun tai rentouttavaan hetkeen, ja anna sen viedä sinut matkalle Härkomstin maagiseen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Vistamar Paìs lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.