Siirry pääsisältöön
Red Port
Täältä voit helposti tilata Red Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Red Port

Portugali PortoDouro Pullo 375 ml 20% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
66%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Red Port

Red Port - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Red Port on hienostunut ja täyteläinen punaviinityyppi, joka tarjoaa nautinnollisen makuelämyksen. Sen alkuperä on Pohjois-Portugalin Douro-laaksossa, joka on tunnettu erinomaisista olosuhteistaan viininviljelyyn. Tässä alueella viiniköynnökset kukoistavat jokien rannoilla ja kivisillä rinteillä, mikä tuo viiniin ainutlaatuisen luonteen ja maun.

Red Port on täynnä rikkaita makuja ja sekoittaa hämmästyttävän monia hedelmiä kuten luumuja, kirsikoita ja punaisia marjoja, joita täydentää hienovarainen mausteisuus ja vaniljaiset sävyt. Sen tuntu suussa on samettinen ja pehmeä, ja siinä on miellyttävä ja pitkä jälkimaku.

Red Portin tunnistava ominaisuus on sen houkutteleva tuoksu, joka täyttää ilman hedelmäisellä ja kukkaisella tuoksulla. Aromit vaihtelevat punaisista hedelmistä, kuten vadelmista ja kirsikoista, tummempaan suklaaseen ja paahtuneisiin manteleihin.

Red Port sopii täydellisesti yhdistettäväksi useiden ruokien kanssa. Se täydentää hienosti suklaapohjaisia jälkiruokia, kuten suklaakakkuja ja brownieita, ja harmonisoi myös hyvin juustojen, erityisesti täyteläisten ja voimakkaiden, kanssa. Lisäksi se on oivallinen kumppani mausteiselle lihalle, kuten pippuripihville tai grillatulle lampaanfileelle.

Suositeltava tarjoilulämpötila Red Portille on 16-18 astetta. Tässä lämpötilassa viinin aromit ja maut kehittyvät parhaiten, ja sen pehmeä rakenne ja makeus tulevat parhaiten esille. Varmista, että tarjoilet Red Portin lasista, joka on suunniteltu korostamaan sen rikkaita värejä ja antamaan sille tilaa hengittää.

Red Port on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat hienostuneita punaviinejä, joilla on monimutkainen makuprofiili ja upea tuoksu. Sen ainutlaatuinen alkuperä, täyteläinen maku ja monikäyttöisyys tekevät siitä loistavan valinnan monenlaisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Red Port lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.