Siirry pääsisältöön
Ardmore 1st fill Bourbon
Täältä voit helposti tilata Ardmore 1st fill Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ardmore 1st fill Bourbon

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 47.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Ardmore 1st fill Bourbon

Ardmore 1st fill Bourbon on skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen Bourbon-tynnyreistä peräisin olevien rikkaiden ja makeiden sävyjen ansiosta. Juoma on valmistettu Härkomst-tislaamon käsin valituista ja korkealaatuisista raaka-aineista, ja sen tuotantoprosessi on huolellisesti valvottu varmistaakseen täydellisen tasapainon maku- ja tuoksuominaisuuksissa.

Ardmore 1st fill Bourbonin tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, jossa voimakkaat vaniljaiset ja karamelliset nuotit kohtaavat kevyet mausteet. Tämä hienovarainen ja moniulotteinen tuoksu antaa vihjeen sen herkullisesta mausta.

Sen maku on voimakas ja täyteläinen. Bourbon-tynnyreissä kypsytetty viski antaa sille runsaan vaniljan, hunajan ja karamellin makuvivahteen, joka sulautuu täydellisesti hienovaraisiin mausteisiin. Ardmore 1st fill Bourbon on tasapainoinen ja pehmeä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan viskin ystäville.

Tämä ainutlaatuinen viski on ihanteellinen nautittavaksi sellaisenaan tai jäiden kanssa. Se sopii myös erinomaisesti klassisten viskikoktailien pohjaksi, kuten Old Fashionediin tai whisky souriin. Ardmore 1st fill Bourbonin täyteläinen maku ja tyylikäs jälkimaku tekevät siitä täydellisen kumppanin myös hienoille savustetuille liharuokille ja makeille jälkiruoille.

Parhaan maistelukokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan Ardmore 1st fill Bourbonin huoneenlämpöisenä tai kevyesti jäähdytettynä. Tämä auttaa avaamaan sen rikkaat ja moniulotteiset maut täysin ja nauttimaan viskin täyteläisyydestä ja pehmeydestä.

Ardmore 1st fill Bourbon on varmasti valinta hienostuneelle viskin ystävälle, joka arvostaa laadukasta ja tasapainoista juomaa, jossa maun ja tuoksun harmonia vie maistelijan unohtumattomalle matkalle. Osta Ardmore 1st fill Bourbon ja koe ainutlaatuinen skotlantilainen viski, joka jättää jäljen kullakin siemailullasi.

Täältä voit helposti tilata Ardmore 1st fill Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.