Siirry pääsisältöön
ÖsterlenBryggarna Black IPA
Täältä voit helposti tilata ÖsterlenBryggarna Black IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

ÖsterlenBryggarna Black IPA

Ruotsi Tomelilla kommunSkåne län Pullo 330 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om ÖsterlenBryggarna Black IPA

ÖsterlenBryggarnain Black IPA on hämmästyttävä olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja monipuolisen kokemuksen. Tämä olut tulee Österlenin upeasta alueesta, Ruotsin etelärannikolta, joka on tunnettu kauniista maaseudusta ja idyllisistä maalaismaisemistaan.

Black IPA:ssa yhdistyvät tumman oluen ja voimakkaan humalan parhaat puolet. Sen rikas ja tumma väri välittää elegantin ulkonäön, kun taas sen täyteläinen maku tarjoilee kerrostuneita sävyjä. Tämän oluen maussa voi aistia paahteista maltaita sekä havumaisia ja kukkaisia nuotteja, jotka tasapainottavat toisiaan täydellisesti. Se on täydellinen valinta kaikille niille, jotka nauttivat oluista, joissa on intensiivisiä makuja ja aromikkuutta.

Tuoksultaan ÖsterlenBryggarna Black IPA on vivahteikas ja houkutteleva. Sen tiheät ja moniulotteiset tuoksut vievät sinut matkalle metsään, jossa voit aistia tuoreen havumetsän ja kukkien tuoksut.

Tämä olut on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen rohkeat maut ja tasapainoinen luonne tekevät siitä sopivan valinnan grilliruoille, erilaisille burgereille tai mausteisille ruoille. Sen korkea alkoholipitoisuus auttaa leikkaamaan läpi vahvojen makujen ja harmonisoimaan kokonaisuuden.

Parhaan nautintokokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme tarjoilemaan ÖsterlenBryggarna Black IPAa hieman viileämpänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan sen moniulotteisia makuja ja aromikkuutta.

ÖsterlenBryggarna Black IPA on todellinen helmi, joka houkuttelee kaikkia oluen ystäviä. Sen ainutlaatuinen maku, rikas tuoksu ja monipuolinen ruokaparina toimiminen tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uudenlaisia olutelämyksiä.

Täältä voit helposti tilata ÖsterlenBryggarna Black IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.