Siirry pääsisältöön
Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021
Täältä voit helposti tilata Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021

Itävalta NiederösterreichKremstal Grüner veltliner Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Grüner veltliner

Om Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021

Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 on itävaltalainen valkoviini, joka tarjoilee ainutlaatuisen ja kiehtovan makuelämyksen. Tämä viini tunnetaan erityisesti korkealuokkaisesta lajikkeestaan, Grüner Veltlinerista, joka toistuu tämän vuosikerran hienostuneessa ja moniulotteisessa makuprofiilissa.

Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021: n alkuperä on tarkkaan valittu Härkomst-viinialueelta, joka sijaitsee Itävallan viininviljelyn sydämessä. Alueen ainutlaatuiset maaperä- ja ilmasto-olosuhteet luovat täydelliset puitteet tämän äärimmäisen laadukkaan viinin valmistamiseen.

Viinin makumaailma on rikas, moniulotteinen ja tasapainoinen. Sen maulta löytyy raikkaita sitrusten ja vihreiden omenoiden nuotteja, jotka sulautuvat hienovaraisesti kypsien persikoiden ja aprikoosien makeaan hedelmäisyyteen. Lisäksi huomaat hienostuneen mausteisuuden ja kevyen kukkaisuuden, jotka tuovat ainutlaatuisen kompleksisuuden tähän viiniin.

Kun haistat tämän viinin, tulet ensin huomaamaan sen herkän ja houkuttelevan tuoksun. Kukkaiset ja sitruksiset aromeet nousevat esiin, säestettynä vihreiden kasvien ja mineraalisten nuanssien kevyellä vivahduksella. Tämä tuoksu vangitsee sinut heti ja antaa vihjeen viinin hienostuneesta ja elegantista luonteesta.

Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja täyteläinen hedelmäisyys toimivat erinomaisesti vaalean kalan, äyriäisten ja kevyiden salaattien kanssa. Voit myös kokeilla sitä herkullisen kasvisruoan, kuten risoton, ja pehmeän juustolajitelman kanssa. Tämä viini täyttää odotuksesi ja tekee jokaisesta ruokahetkestä unohtumattoman.

Paras tapa nauttia Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 on tarjoilla se viilennettynä 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen ainutlaatuiset maut ja aromit pääsevät täydellisesti esiin ja tarjoavat sinulle täydellisen viinikokemuksen.

Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 on valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista viiniä ja haluavat kokea Itävallan viinialueiden erinomaisuuden. Sen moniulotteinen makuprofiili ja elegantti luonne tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlaviin hetkiin kuin arkisiin aterioihinkin. Astu Itävallan viinimaailmaan ja nauti tästä upeasta viinistä!

Täältä voit helposti tilata Ried Pellingen Grüner Veltliner Reserve 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.