Siirry pääsisältöön
Kopparberg Cider Naked Apple
Täältä voit helposti tilata Kopparberg Cider Naked Apple lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Kopparberg Cider Naked Apple

Ruotsi Purkki 500 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.7g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Kopparberg Cider Naked Apple

Kopparberg Cider Naked Apple - Alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Kopparberg Cider Naked Apple on raikas ja herkullinen omenasiideri, joka on valmistettu huolella valikoiduista omenoista. Tämä laadukas siideri tarjoaa aidon omenan maun ja tuoksun, joka vie sinut suoraan kesäiseen omenatarhaan.

Kopparberg Cider Naked Apple tulee suoraan Ruotsista, jossa valikoidut omenat kasvavat pitkien ja aurinkoisten päivien ansiosta. Tämä antaa siiderille ainutlaatuisen raikkauden ja kirpeyden, jota on vaikea vastustaa.

Siiderin maku on täyteläinen ja tasapainoinen, jossa omenan makeus yhdistyy hienovaraisesti hapanpiirteisiin. Jokainen siemaisu tarjoaa täydellisen tasapainon makeuden ja raikkauden välillä, joka kutsuu sinut ottamaan toisenkin kulauksen.

Tuoksultaan Kopparberg Cider Naked Apple on herkullisen omenainen, jossa voi aistia tuoreiden omenien aromin ja kevyen mausteisuuden. Näiden tuoksujen yhdistelmä tekee siiderin nauttimisesta entistä houkuttelevampaa.

Kopparberg Cider Naked Apple sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille. Tarjoile se viilentävän kylmänä, jotta voit täysin päästä nauttimaan sen raikkaudesta ja makuyhdistelmästä.

Kopparberg Cider Naked Apple on täydellinen valinta kesäisille illallisille, grillikemuille tai rennoille illanvietoille ystävien kanssa. Sen monipuolinen maku viehättää kaikkia siiderin ystäviä ja jättää ikimuistoisia makuelämyksiä.

Oli tilaisuutesi mikä tahansa, Kopparberg Cider Naked Apple tarjoaa sinulle ainutlaatuisen siiderielämyksen, joka hivelee niin makuaistiasi kuin muita aistejasi. Nauti tästä raikkaasta ja herkullisesta omenasiideristä ja anna sen viedä sinut mukanaan omenatarhan viehkeään tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Kopparberg Cider Naked Apple lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.