Siirry pääsisältöön
San Vito  2018
Täältä voit helposti tilata San Vito 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

San Vito 2018

Italia PiemonteColli Tortonesi Timorasso Pullo 750 ml 15.5% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Timorasso

Om San Vito 2018

San Vito 2018 - Alkuperä, Maku, Tuoksu, Ruoka ja tarjoilulämpötila

San Vito 2018 on upea viini, joka on poikkeuksellisen laadukas ja makuhermoja hivelevä. Tämä viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja sitä kypsytetään huolellisesti, jotta sen maku ja aromit voivat kehittyä täydellisesti.

San Vito 2018 on peräisin ainutlaatuisesta paikasta, jolla on ihanteelliset maaperä- ja ilmasto-olosuhteet viininviljelyyn. Tämä viini heijastaa täysin alueen ainutlaatuista alkuperää ja tarjoaa tunteen sen kauneudesta ja rikkaudesta jokaisella maistiaisella.

San Vito 2018:n maku on runsas ja moniulotteinen. Siinä voi maistaa täyteläisiä tummia hedelmiä, kuten kirsikkaa ja luumua, sekä hienostuneita mausteita ja vaniljaa. Viini on samettisen pehmeä ja siinä on elegantti tanniinirakenne, joka tekee siitä todellisen nautinnon.

San Vito 2018:n tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi haistaa tummia marjoja, kukkia ja hienoja mausteita, jotka antavat sille erottuvan ja houkuttelevan aromin.

Tämä viini sopii erinomaisesti liharuokien, kuten pihvien ja paistien, seuraksi. Sen runsaat maut ja täyteläinen rakenne täydentävät täydellisesti lihan luontaisia makuja. San Vito 2018 voidaan tarjoilla myös voimakkaan juuston ja pähkinöiden kera, mikä korostaa sen moniulotteisia makuja vieläkin enemmän.

Paras serveringstemperatur för San Vito 2018 är runt 16-18 grader Celsius. Tämä lämpötila auttaa viinin makuja ja aromia tulemaan täysillä esiin ja takaa täydellisen juomakokemuksen.

San Vito 2018 on viini, joka hurmaa vaativimmatkin viininystävät. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikkaat maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin ja tunteiden juhlistamiseen.

Täältä voit helposti tilata San Vito 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.