Siirry pääsisältöön
Ebba Renässans Brut Rosé 2019
Täältä voit helposti tilata Ebba Renässans Brut Rosé 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ebba Renässans Brut Rosé 2019

Ruotsi Skåne länLomma kommun Pullo 750 ml 12.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019

Om Ebba Renässans Brut Rosé 2019

Ebba Renässans Brut Rosé 2019 on hienostunut ja näyttävä samppanja, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä. Tämä hieno juoma on peräisin Renässanssin rannikon tuottajalta, joka tunnetaan korkealaatuisista viineistään. Tämä erityinen vuosikerta tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle samppanjasta nauttivalle.

Ebba Renässans Brut Rosé 2019 erottuu ominaisella maullaan ja houkuttelevalla tuoksullaan. Sen raikkaat marjaiset maut täydentävät täydellisesti hienovaraisen hapokkuuden ja elegantin yrttisen vivahduksen. Löydät myös hienovaraisia ​​muistiinpanoja kypsistä hedelmistä ja kukkasista, jotka tekevät tästä samppanjasta moniulotteisen ja miellyttävän.

Tämä samppanja sopii täydellisesti erilaisille ruokalajeille. Vaaleanpunainen väri ja raikas maku tekevät siitä täydellisen valinnan merenelävien, salaattien ja kesäisten grillattujen ruokien kanssa. Sen herkät maut täydentävät hienosti myös vaalean lihan ja kypsytetyn juuston kanssa tarjoiltuja herkkuja.

Ebba Renässans Brut Rosé 2019 on suositeltavaa nauttia noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa tämän samppanjan monipuolista makua ja aromia parhaalla mahdollisella tavalla. Muista tarjoilla se tyylikkäässä samppanjalasissa, jotta voit nauttia täysin tämän juoman hienoista virtaavista kuplista ja herkullisista vivahteista.

Ebba Renässans Brut Rosé 2019 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia laadukkaasta samppanjasta, jolla on kevyt ja eloisa luonne. Sen kauniit maut ja tyylikäs ulkonäkö tekevät siitä täydellisen juoman juhlahetkiin tai romanttisiin illallisiin. Annostele itsesi tälle upealle samppanjalle ja kokeile sen ainutlaatuista makua ja eleganssia, joka varmasti hurmaa sinut ja vieraasi.

Täältä voit helposti tilata Ebba Renässans Brut Rosé 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.